Generalforsamling

Kreds Syddanmark holder generalforsamling den 27. oktober 2022.

Der holdes generalforsamling hvert andet år i DSR Kreds Syddanmark. I 2022 holder kredsen generalforsamling den 27. oktober. Seneste generalforsamling var virtuel og blev holdt 22. oktober 2020. I 2019 blev der holdt medlemsmøder med middag.

Generalforsamling 2022

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling torsdag den 27. oktober i Messe C, Fredericia. Se nyhed med skriftlig beretning, referat, podcast med kredsformanden samt fotos fra dagen via dette link.

 

Generalforsamling 2020

Kreds Syddanmark holdt Generalforsamling torsdag den 22. oktober, denne gang virtuelt. Du kan læse om generalforsamlingen og se eller gense mødet her.

Du kan desuden læse kredsens skriftlige beretning for 2020 her.

 

Medlemsmøder med middag 2019

Samfundet ændrer sig, sygeplejerskerne ændrer sig, og faget i dag er anderledes end for blot få år siden. Dansk Sygeplejeråd skal følge med tiden og styrke sin værdi for medlemmerne. Derfor holdt Kreds Syddanmark fire medlemsmøder, hvor kredsen bød på en god middag og en snak om visioner og værdier med formandskabet; John Christiansen, Line Gessø Hansen, Helle Kruse Hansen, Jytte Pharao-Bonde og Mads Dippel Rasmussen. Møderne blev holdt i Esbjerg den 22. oktober, Aabenraa den 29. oktober, Odense den 30. oktober og Fredericia den 4. november.

generalforsamlingGeneralforsamling 2018

Omkring 200 sygeplejersker fra hele Syddanmark var mødt op i Messe C i Fredericia, da Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling tirsdag den 30. oktober.

Generalforsamlinger holdes efter et fast mønster og en dagsorden, der er ens fra år, men det betød ikke at det blev en kedelig og forudsigelig aften. Talelysten er nemlig stor både fra kredsformanden og næstformændene samt fra de fremmødte sygeplejersker, der ivrigt kastede sig ud i debatten om aftenens emner.

Stor talelyst

Der blev diskuteret ligestilling, ligeløn og arbejdsvilkår ud fra et mundtligt oplæg fra en af Kredsbestyrelsens arbejdsgrupper. Der var indlæg om retten til at arbejde på deltid og retten til fuldtidsstillinger. I løbet af aftenen kunnu man høre adskillige indlæg om sygeplejerskers generelle arbejdsvilkår og meget mere. Dansk Sygeplejeråds formand Grete Christensen var også kommet og holdt en tale, som både var præget af forårets OK18-forhandlinger og den kommende sundhedsplan regeringen har varslet.

Kredsbestyrelsens beretning fremgår af det seneste nummer af Kredsløbet. Kredsformandens personlige beretning kan læses her: Kredsformandens mundtlige beretning 2018

(ca. 25 min):