Generalforsamling

Kreds Syddanmark holdt generalforsamling 30. oktober 2018.

generalforsamlingGeneralforsamling 2018

Omkring 200 sygeplejersker fra hele Syddanmark var mødt op i Messe C i Fredericia, da Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling tirsdag den 30. oktober.

Generalforsamlinger holdes efter et fast mønster og en dagsorden, der er ens fra år, men det betød ikke at det blev en kedelig og forudsigelig aften. Talelysten er nemlig stor både fra kredsformanden og næstformændene samt fra de fremmødte sygeplejersker, der ivrigt kastede sig ud i debatten om aftenens emner.

Stor talelyst

Der blev diskuteret ligestilling, ligeløn og arbejdsvilkår ud fra et mundtligt oplæg fra en af Kredsbestyrelsens arbejdsgrupper. Der var indlæg om retten til at arbejde på deltid og retten til fuldtidsstillinger. I løbet af aftenen kunnu man høre adskillige indlæg om sygeplejerskers generelle arbejdsvilkår og meget mere. Dansk Sygeplejeråds formand Grete Christensen var også kommet og holdt en tale, som både var præget af forårets OK18-forhandlinger og den kommende sundhedsplan regeringen har varslet.

Kredsbestyrelsens beretning fremgår af det seneste nummer af Kredsløbet. Kredsformandens personlige beretning kan læses her: Kredsformandens mundtlige beretning 2018

(ca. 25 min):

 

 

 

 

 

 

 

Der var mere end 200 deltagereGeneralforsamling 2017

Den store sal på Hotel Comwell i Kolding var næsten fyldt op, da Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling i forlængelse af den årlige fagdag - torsdag den 26. oktober 2017. Umiddelbart før generalforsamlingen var der fælles spisning i hotellets restaurant.

Da selve mødet begyndte var talelysten var stor. Foruden kredsformand John Christiansens mundtlige beretning, var der også besøg af Dansk Sygeplejeråds landsformand Grete Christensen. Derudover var der 38 mundtlige indslag i den fire timer lange generalforsamling.

Læs kredsformandens mundtlige beretning 2017 

Se et udvalg af fotos fra generalforsamling 2017