Generalforsamling

Kreds Syddanmark holdt generalforsamling 30. oktober 2018.

Der holdes generalforsamling hvert andet år i DSR Kreds Syddanmark. Seneste generalforsamling var i oktober 2018.

Medlemsmøder med middag 2019

Samfundet ændrer sig, sygeplejerskerne ændrer sig, og faget i dag er anderledes end for blot få år siden. Dansk Sygeplejeråd skal følge med tiden og styrke sin værdi for medlemmerne. I Derfor holder Kreds Syddanmark fire medlemsmøder, hvor vi byder på en god middag og en snak om visioner og værdier med formandskabet; John Christiansen, Line Gessø Hansen, Helle Kruse Hansen, Jytte Pharao-Bonde og Mads Dippel Rasmussen. Møderne holdes i Esbjerg den 22. oktober, Aabenraa den 29. oktober, Odense den 30. oktober og Fredericia den 4. november.

Tilmelding til Medlemsmøder med middag sker via kredsens hjemmeside

generalforsamlingGeneralforsamling 2018

Omkring 200 sygeplejersker fra hele Syddanmark var mødt op i Messe C i Fredericia, da Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling tirsdag den 30. oktober.

Generalforsamlinger holdes efter et fast mønster og en dagsorden, der er ens fra år, men det betød ikke at det blev en kedelig og forudsigelig aften. Talelysten er nemlig stor både fra kredsformanden og næstformændene samt fra de fremmødte sygeplejersker, der ivrigt kastede sig ud i debatten om aftenens emner.

Stor talelyst

Der blev diskuteret ligestilling, ligeløn og arbejdsvilkår ud fra et mundtligt oplæg fra en af Kredsbestyrelsens arbejdsgrupper. Der var indlæg om retten til at arbejde på deltid og retten til fuldtidsstillinger. I løbet af aftenen kunnu man høre adskillige indlæg om sygeplejerskers generelle arbejdsvilkår og meget mere. Dansk Sygeplejeråds formand Grete Christensen var også kommet og holdt en tale, som både var præget af forårets OK18-forhandlinger og den kommende sundhedsplan regeringen har varslet.

Kredsbestyrelsens beretning fremgår af det seneste nummer af Kredsløbet. Kredsformandens personlige beretning kan læses her: Kredsformandens mundtlige beretning 2018

(ca. 25 min):

 

 

 

 

 

 

 

Der var mere end 200 deltagereGeneralforsamling 2017

Den store sal på Hotel Comwell i Kolding var næsten fyldt op, da Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling i forlængelse af den årlige fagdag - torsdag den 26. oktober 2017. Umiddelbart før generalforsamlingen var der fælles spisning i hotellets restaurant.

Da selve mødet begyndte var talelysten var stor. Foruden kredsformand John Christiansens mundtlige beretning, var der også besøg af Dansk Sygeplejeråds landsformand Grete Christensen. Derudover var der 38 mundtlige indslag i den fire timer lange generalforsamling.

Læs kredsformandens mundtlige beretning 2017 

Se et udvalg af fotos fra generalforsamling 2017