Generalforsamling

Kreds Syddanmark holder generalforsamling 30. oktober 2018.

Kreds Syddanmark holder den årlige generalforsamling tirsdag den 30. oktober 2018 i Fredericia, Messe C. Hold øje med hjemmesiden for yderligere oplysninger om tid og sted samt tilmeldingsmulighed (ved spisning og evt. transport).

Når du som medlem deltager generalforsamlingen, får du et indblik i, hvilke fokusområder din lokale kredsbestyrelse har haft i det forgangne år. Der er mulighed for debat og for at stille spørgsmål til formandsgruppen.

Den årlige beretning er trykt sammen Kredsløbet nr. 3. Læs beretningen 2017 her. Desuden er der udarbejdet et indstik til Kredsløbet, formet som et debatoplæg forud for generalforsamlingen. Læs debatoplægget her.

 

Der var mere end 200 deltagereGeneralforsamling 2017

Den store sal på Hotel Comwell i Kolding var næsten fyldt op, da Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark holdt generalforsamling i forlængelse af den årlige fagdag - torsdag den 26. oktober 2017. Umiddelbart før generalforsamlingen var der fælles spisning i hotellets restaurant.

Da selve mødet begyndte var talelysten var stor. Foruden kredsformand John Christiansens mundtlige beretning, var der også besøg af Dansk Sygeplejeråds landsformand Grete Christensen. Derudover var der 38 mundtlige indslag i den fire timer lange generalforsamling.

Læs kredsformandens mundtlige beretning 2017 

Se et udvalg af fotos fra generalforsamling 2017

 

generalforsamlingGeneralforsamling 2016

Generalforsamlingen 2016 var torsdag den 27. oktober 2016.

Du kan læse den skriftlige beretning fra 2016 her: Beretning 2016, Kreds Syddanmark