Årets første vinder af morgenbrød blev…

Den første mandag i hver måned er der konkurrence på kredsens hjemmeside, hvor præmien er en omgang morgenbrød til dig og dine kolleger – bragt til døren. Årets første vinder arbejder på Ortopædkirurgisk Ambulatorium i Grindsted.

Oprettet: 13.01.2020
Stig Vognæs

Hvad er datoen for Florence Nightingales 200-års fødselsdag? – det var det første spørgsmål i årets konkurrence på Kreds Syddanmarks hjemmeside – det rigtige svar er: 12. maj 2020.

Det havde godt 250 sygeplejersker svaret korrekt på. Vi har trukket lod, og vinderen blev: Hanne F. Andersen, som arbejder på Ortopædkirurgisk Ambulatorium på Grindsted Sygehus (SVS). Vi ønsker tillykke til Hanne og hendes nærmeste kolleger.

Det bliver næstformand Mads Dippel Rasmussen, der får glæden af at bringe morgenbrød ud til Hanne og hendes kolleger i Grindsted.

Hver måned – ny konkurrence

Den første mandag i hver måned i 2020 er der konkurrence, som alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark kan deltage i. Spørgsmålene drejer blandt andet om løn og arbejdsvilkår eller almen viden.

Hvis dit svar er korrekt, deltager du i lodtrækningen om morgenbrød til dig og dine nærmeste kolleger – bragt til døren af en af Kreds Syddanmarks næstformænd.

Konkurrencen holder sommerferiepause i juli og august. Man kan kun deltage med én besvarelse pr måned. Næste spørgsmål offentliggøres mandag den 3. februar.