Alt andet end søvndyssende

Som sygeplejerske arbejder man i alle vagtlag, og vi skal derfor have fokus på, hvad der kræves for at få en god søvn eksempelvis efter en nattevagt. Sygehus Lillebælts tillidsrepræsentanter havde – med økonomisk støtte fra Kreds Syddanmark - inviteret alle medlemmer til foredrag om søvn.

Oprettet: 02.12.2019
Stig Vognæs

img_3505Sygehus Lillebælts tillidsrepræsentanter havde søgt om penge hos Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark. Midlerne skulle bruges til at yde lidt ekstra til medlemmerne. TR-kollegiet havde valgt den 13.november til et foredrag med Mikael Rasmussen om søvn og trivsel.

Mikael Rasmussen er medforfatter til bogen “Sov godt hele natten” (Gyldendal, 2010) og har specialiseret sig i stress, trivsel, psykisk arbejdsmiljø og ikke mindst søvn og dens betydning for sundhed og trivsel.

Der var cirka 130 sygeplejersker til arrangementet og tillidsrepræsentanterne har fået mange positive tilbagemeldinger.
Sygehus Lillebælt´s direktion havde sørget for kaffe, kage og frugt.

img_3513Det var et lærerigt arrangement, hvor Mikael talte om søvn og trivsel på en interessant og humoristisk facon. Arrangementet varende 1/2 time længere end planlagt, da der var en stor spørgelysten.

 

På øverste billede ses fællestillidsrepræsentant Lisbeth Hammer, Mikael Rasmussen, sygeplejerske & tillidsrepræsentant Inger Jespersen og radiograf Anita Blegholm Skygebjerg.

Læs også: