Bliv gæstevært på Instagram

Hvordan er din hverdag på arbejdet? Hvorledes løser du og dine kolleger dagens opgaver? Følger arbejdet et fast mønster eller er hver dag uforudsigelig og ny? Er det noget du har lyst til at fortælle om til engagerede fagkolleger? Så bliv gæstevært på Kreds Syddanmarks Instagramprofil.

Oprettet: 13.08.2020
Stig Vognæs

Kreds Syddanmarks Instagram-profil: dsr_syddanmark har, med skiftende værter, til formål at vise faget i praksis, og at give et indblik i livet som sygeplejerske til fagkolleger.

Ideen er at gæsteværterne beretter fra deres sygeplejefaglige liv og laver opslag, som siger noget om arbejdspladsen. Hvad er specielt og hvordan ser hverdagen, kollegerne og arbejdslivet ud?

Et værtskab løber typisk fra mandag til søndag med cirka et opslag per arbejdsdag. Vi hjælper med den tekniske side om nødvendigt.

Hvordan bliver jeg gæstevært?

Alle kredsens medlemmer har mulighed for at blive gæstevært, du skal blot skrive en mail til syddanmark@dsr.dk. Husk at skrive, hvor du arbejder, og eventuelle særlige ønsker til, hvilken uge du vil være vært.

Du kan også være ’følger’, Instagram-adressen er: dsr_syddanmark, profilen har været aktiv i over et år, og rummer allerede talrige beretninger fra mange hjørner af faget i Syddanmark

Kreds Syddanmarks Instagram-profil kan også findes på: https://www.instagram.com/p/CBupvpNpZq4/