Er du senior i Syddanmark?

Som medlem i Dansk Sygeplejeråd har du, hvis du er fyldt 55 år, mulighed for at deltage i de aktiviteter, som én af kredsens fire seniorsammenslutninger arrangerer i dit lokalområde. Et godt tilbud hvis du kan lide sociale arrangementer og gerne vil bevare kontakten med kolleger.

Oprettet: 23.01.2023
Stig Vognæs

Selvom du er gået på pension eller efterløn, kan du sagtens blive ved med at dyrke din sygeplejefaglighed. I Seniorsammenslutningen kan du gøre det i selskab med en masse andre sygeplejersker.

Seniorsammenslutningen er Dansk Sygeplejeråds tilbud til dig, der er gået på efterløn, seniorpension eller alderspension og ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet. Du er automatisk medlem, når du beholder dit medlemskab af DSR. Prisen for et seniormedlemsskab er lige nu cirka 70 kr. om måneden.

Du kan også melde dig til seniorsammenslutningen, hvis du er et ’almindeligt’ medlem på +55 år.

Seniorsammenslutningen i Kreds Syddanmark er delt op i fire områder, Fyn, Trekanten, Esbjerg og Syd. Her er links til de fire kontaktudvalgs hjemmesider hvor program, aktuelle arrangementer og kontaktoplysninger fremgår:

Seniorsammenslutningen Fyn

Seniorsammenslutningen Trekanten

Seniorsammenslutningen Esbjerg

Seniorsammenslutningen Syd

De lokale kontaktudvalg tilrettelægger forskellige arrangementer, så som foredrag med fagligt indhold, sommerudflugt og julefrokost. Arrangementerne annonceres i ”Sygeplejersken” samt på Dansk Sygeplejeråds hjemmeside under betegnelsen Seniorsammenslutningen Kreds Syddanmark Fyn/Trekanten/Esbjerg eller Syd.

Læs også: