Februar måneds vinder af morgenbrød blev…

Den første mandag i hver måned er der konkurrence på kredsens hjemmeside, hvor præmien er morgenbrød til dig og dine kolleger – bragt til døren. Denne måneds vinder arbejder på Kolding Sygehus.

Oprettet: 10.02.2020
Stig Vognæs

”Hvilket arrangement holder Kreds Syddanmark den 20. februar i Esbjerg?” – dette var spørgsmålet i februar måned på Kreds Syddanmarks hjemmeside – det rigtige svar er: Temadag for kliniske vejledere  eller Biograftur. Begge svar er godkendt.

550 sygeplejersker havde sendt mail, vi har trukket lod og vinderen blev:
Dorthe Agergaard Hansen, Operationsgang 1, Kolding Sygehus.
Vi ønsker tillykke til Dorthe og hendes nærmeste kolleger.

Det bliver næstformand Helle Kruse Hansen, der får glæden af at komme med morgenbrød til Dorthe og kolleger på Kolding Sygehus.

Hver måned – ny konkurrence

Den første mandag i hver måned i 2020 er der konkurrence, som alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark kan deltage i. Spørgsmålene drejer blandt andet om løn og arbejdsvilkår eller almen viden.

Hvis dit svar er korrekt, deltager du i lodtrækningen om morgenbrød til dig og dine nærmeste kolleger – bragt til døren af en af Kreds Syddanmarks næstformænd.

Konkurrencen holder sommerferiepause i juli og august. Man kan kun deltage med én besvarelse pr måned. Næste spørgsmål offentliggøres mandag den 2. marts.