Fra lodser til sygeplejersker

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark har ansat en ny faglig konsulent, der hidtil oftest har forhandlet for modparten til de faglige organisationer.

Oprettet: 07.02.2019
Stig Vognæs

”Jeg glæder mig til at sidde på den anden side af bordet”,” fortæller Kreds Syddanmarks nyansatte faglige konsulent Anna Løgstrup, der har en fortid som HR medarbejder på både Odense Universitetshospital og i Region Sjælland.

Anna er oprindeligt kontoruddannet og efteruddannet med diplomuddannelse i offentlig forvaltning og en mastergrad i offentlig administration (MPA).

Anna kommer fra en stilling som HR medarbejder i DanPilot - en selvstændig offentlig virksomhed under Erhvervs- og Vækstministeriet, der sender lodser ud til skibe i de danske farvande. Her var hun blandt andet med til at forhandle overenskomst.

Gode aftaler skal være gode for alle

”Jeg har arbejdet for arbejdsgiversiden i 20 år, nu vil jeg gerne beskæftige mig mere med at støtte og vejlede den enkelte. Det har måske noget med alderen at gøre,” smiler Anna, der er 47 år, og som især har sin viden om sygeplejerskefaget fra sin ansættelse på OUH.

”Jeg elsker at forhandle og at lave aftaler. Et godt forhandlingsresultat er i min optik en aftale, som er god for begge parter – det er vigtigt”.

Lige nu bor Anna med sin mand Henrik i Ringe, men har planer om at rykke hjørnesofaen til Middelfart – når huset en gang bliver solgt

Læs også: