Glæd dig til 2022

Atter i år inviterer Kreds Syddanmark medlemmer til en tur i biografen i fem syddanske byer. Lige nu er alle biografer lukker pga. corona- restriktioner, derfor har vi endnu ikke åbnet for tilmeldingerne, men vær klar når corona-dynen letter.

Oprettet: 22.12.2021
Stig Vognæs

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark inviterer atter i år medlemmer (inkl. studerende og seniorer) til forpremiere på filmen "Rose".

”Rose” er en ny dansk film instrueret af Niels Arden Oplev, der tidligere har stået bag DrømmenMænd der hader kvinder og Ser du månen, Daniel. Rollen som Rose spilles af Sofie Gråbøl.

Filmen vises specielt for medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark i Kolding, Esbjerg, Odense, Svendborg og Sønderborg.

Indtil videre er det hele planlagt til onsdag den 9. februar 2022 kl. 18.30-20.15. Kredsen tager forbehold for aflysning som følge af myndighedernes anbefalinger, restriktioner eller lignende. 


Praktiske oplysninger

Pladserne vil -til sin tid - blive fordelt efter først til mølle-princippet.

OBS: - der er én billet pr. medlem. Billetter udleveres ved indtjek i biograferne. 

Læs mere og se klip fra filmen

Covid-restriktioner: Du skal selv være opmærksom på ændringer i myndighedernes anbefalinger, for eksempel krav om coronapas, mundbind eller lignende i forbindelse med arrangementer. Er du i tvivl, kontakt kredsen på syddanmark@dsr.dk

Andre syddanske nyheder og tilbud: