Helle Adolfsen stopper på Sygehus Lillebælt

Sygeplejefaglig direktør Helle Adolfsen stopper på Sygehus Lillebælt ved udgangen af maj måned.

Oprettet: 06.01.2021
Stig Vognæs

Sygehus Lillebælt skriver følgende på deres hjemmeside:      

Sygehus Lillebælt skal have en ny sygeplejefaglig direktør. Den nuværende sygeplejefaglig direktør Helle Adolfsen stopper med udgangen af maj måned 2021 for i stedet at koncentrere sig om bestyrelses- og konsulentarbejde med rådgivning om ledelses- og organisationsudvikling.

Helle Adolfsen har været sygeplejefaglig direktør på Sygehus Lillebælt, siden sygehuset blev oprettet i 2008. Og før det var hun fra 2001 chefsygeplejerske på Fredericia og Kolding Sygehuse. Dermed er det blevet til mere end 20 års ledelseserfaring på direktionsniveau.

- Jeg er taknemmelig for at have været med på den rejse, som sygehuset har været igennem, hvor sygehuset i dag præsterer flotte resultater på patienttilfredshed, medarbejdertilfredshed, økonomi, uddannelse, udvikling og forskning.

Det har været fantastisk at samarbejde med vores Patient- og Pårørenderåd. Her har vi fået gode ideer og forbedringsforslag til glæde for vores patienter og deres pårørende. Jeg er stolt over, hvordan vi er lykkedes med at sætte patienten først – ikke kun i tale, men også i virkeligheden.

Vi har år efter år leveret flotte resultater i Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP), siger Helle Adolfsen.

(Foto af Helle Adolfsen er fra Sygehus Lillebælts hjemmeside)

Andre syddanske nyheder: