Hvad med at blive gæstevært på Instagram?

Har du et spændende job? Kunne du godt tænke dig at fortælle om det? Så bliv gæstevært på Kreds Syddanmarks instagram-profil. Tag fotos og skriv korte beretninger fra din hverdag til glæde for kolleger og studerende i hele Syddanmark.

Oprettet: 02.06.2020
Stig Vognæs

Kreds Syddanmark har en Instagram-profil. Navnet er: dsr_syddanmark og formålet er at vise faget i praksis, og at give et lille indblik i livet som sygeplejerske. Indholdet i profilen kommer udelukkende fra skiftende gæsteværter.

Værterne beretter fra deres sygeplejefaglige liv via opslag, som siger noget om arbejdspladsen. Hvad er specielt og hvordan ser hverdagen, kollegerne og arbejdslivet ud?

Alle kredsens medlemmer har mulighed for at blive gæstevært, du skal blot skrive en mail til syddanmark@dsr.dk. Husk at skrive, hvor du arbejder, og eventuelle ønsker til, hvilken uge du kunne tænke dig at være vært.

Ikke specialist i sociale medier

Værtskabet løber typisk fra mandag til søndag og omfanget er cirka et opslag pr. arbejdsdag.

Kreds Syddanmark sender alle gæsteværter en kort introduktion med praktiske oplysninger, gode råd og krav. Du behøver ikke at være ’en ørn’ til sociale medier for at blive gæstevært. Det vigtigste er, at du har lyst til at dele indtryk og små historier fra din sygeplejefaglige hverdag.

Du kan også være ’følger’

Du kan følge dsr_syddanmark, hvis du har Instagram på din mobil. Profilen har allerede mange beretninger og fotos fra syddanske sygeplejersker og deres arbejdspladser.

Du kan også se profilen på din PC eller tablet: https://www.instagram.com/dsr_syddanmark/

Læs også: