Introduktion til familiesygepleje

Hvad skal der til for at patienter og familier føler sig hørt og set? Hvordan styrker den sundhedsprofessionelle familien som en enhed for omsorg? Tirsdag den 13. april klokken 14 indbyder Kreds Syddanmark til virtuel introduktion af familiesygepleje med familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdom.

Oprettet: 29.03.2021
Stig Vognæs

Barbara VoltelenPh.d. og underviser på sygeplejerskeuddannelsen i Vejle, Barbara Voltelen fortæller om familiedialog som afsæt for patient og pårørendeinddragelse i klinisk praksis. Hvad skal der til for at patienter og familier føler sig hørt og set? Hvordan styrker den sundhedsprofessionelle familien som en enhed for omsorg?

Barbara Voltelens tager afsæt i dialog med familien, ud fra en anerkendende tilgang og fokuserer på patientens og dennes selvvalgte nærmestes fortælling om sygdom. Familien ses som en samlet enhed for omsorg ud fra et systemteoretisk perspektiv.

Det virtuelle fyraftensmøde finder sted tirsdag den 13. april kl. 14-16. Yderligere oplysninger samt tilmelding.

Bag kærlighedens skjold

"Bag kærlighedens skjold: Forstå Familiesygepleje" er en postcast med medvirkende fra OUH i Svendborg. Hør podcast her  

Dette fyraftensmøde vil blive fulgt op af en virtuel temaeftermiddag i pædiatrisk regi med familiesygepleje som omdrejningspunkt. Det sker tirsdag den 4. maj 2021 kl. 12.30-16.30.

Andre syddanske nyheder: