Invitation til koordinerende sygeplejersker

Er du sygeplejefaglig forløbskoordinator eller sygeplejerske der på en eller anden måde koordinerer patientforløb er dette måske noget for dig. Det nationale netværk for sygeplejefaglige forløbskoordinatorer (NNSF) inviterer til seminar på Hotel Koldingfjord den 25. & 26. maj.

Oprettet: 27.01.2020
Stig Vognæs

Det nationale netværk for sygeplejefaglige forløbskoordinatorer har bedt Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark om at videreformidle en invitation til deres seminar den 25. & 26. maj på Hotel Koldingfjord.

Årets tema er ulighed, individuel koordinering og sammenhæng i det enkelte patientforløb.

Seminaret - og netværket - er målrettet sygeplejefaglige forløbskoordinatorer og andre sygeplejersker med koordinering af forløb som deres hovedopgave, i alle ender og kanter af sundhedsvæsenet.

Det er 5. år i træk, netværket arrangerer det monofaglige seminar, og interessen for såvel netværket som seminaret bliver større år for år.

Der er dog fortsat mange sygeplejersker, der endnu ikke har kendskab til netværket eller til seminarets eksistens. Særligt koordinerende sygeplejersker i kommunerne og psykiatrien mangler.

Praktiske informationer

Pris: 2.995 kroner pr. person på enkeltværelse (ved 2 personer i et dobbeltværelse – 2.895 kroner pr. person)       

Program og tilmelding