Kreds Syddanmark på Instagram

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark er på Instagram. Syddanske medlemmer inviteres til at være gæsteværter i en uge ad gangen, hvor de får lejlighed til at berette fra deres sygeplejefaglige hverdag.

Oprettet: 18.06.2019
Stig Vognæs

Instagram er et socialt medie, hvor du har mulighed for at dele billeder og videoer med andre personer i netværket. Du kan skrive korte tekster som understøtter billeder eller videoer.

Kreds Syddanmark har en Instagram-profil. Navnet er: dsr_syddanmark og formålet er at vise faget i praksis, og at give et indblik i livet som sygeplejerske.

Du inviteres til at være gæstevært i en uge. Gæsteværterne skal berette fra deres sygeplejefaglige liv og komme med opslag, som siger noget om arbejdspladsen. Hvad er specielt og hvordan ser hverdagen, kollegerne og arbejdslivet ud for dig?

Hvordan bliver jeg gæstevært?

Alle kredsens medlemmer har mulighed for at blive gæstevært, du skal blot skrive en mail til syddanmark@dsr.dk. Husk at skrive, hvor du arbejder, og eventuelle særlige ønsker til, hvilken uge du kunne tænke dig at være vært.

Værtskabet løber fra mandag til søndag og omfanget er cirka et opslag pr. arbejdsdag.

Kreds Syddanmark sender alle gæsteværter en kort introduktion med praktiske oplysninger, gode råd og krav.

Du kan også være ’følger’

Du kan følge dsr_syddanmark, hvis du har Instagram på din mobil. Profilen har allerede mange beretninger og fotos fra syddanske sygeplejersker og deres arbejdspladser.

Se profilen på din PC her: https://www.instagram.com/dsr_syddanmark/

Læs også: