Mange vil gerne tilbage til faget i Vejle

Der var pænt fremmøde, da Vejle Kommune holdt informationsmøde den 4. november på Plejecenter Gulkrog. Mødet er en del af kampagnen ’Kom tilbage – vi savner dig’, der blandt andet opfordrer tidligere sygeplejersker om at komme tilbage til faget.

Oprettet: 07.11.2019
Stig Vognæs & Helle Kruse Hansen

Seniorchef I Vejle Kommune Helle Brinch bød velkommen til informationsmødet. Herefter fortalte områdeleder Diane Amstrup om fagligheden og mulighederne indenfor seniorområdet sammen med Jeanette Raas, der er centerleder på Plejecenter Kastaniehaven.

På mødet var der flere spørgsmål f.eks.: Hvilke områder man kunne komme hen og arbejde? Hvilke timeantal er det muligt at få?
Tilgangen fra de fremmødte var positiv og der var god optimistisk stemning.

Vejle Kommunes 'Kom tilbage - vi savner dig'-kampagne er lavet i samarbejde med FOA og Dansk Sygeplejeråd. Disse var også repræsenteret ved informationsmødet ved Jane Lønbæk, næstformand i FOA Vejle og kredsnæstformand fra Dansk Sygeplejeråd Helle Kruse Hansen.

Se seniorchef Helle Brinchs indledende powerpoint her.

Læs mere om kampagnen: https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/et-godt-tilbud-til-dig-der-er-senior-men-gerne-vil-tilbage/