Ny chefkonsulent i Kreds Syddanmark

Malene Mikkelsen er den ny chefkonsulent i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark. Hun begyndte på det nye job 1. februar og overtager arbejdsopgaverne efter tidligere chefkonsulent Gerda Dam Hansen.

Oprettet: 04.02.2019
Stig Vognæs

”Jeg vil gerne være med til at udvikle vores rådgivning og sagsbehandling, samt vores samarbejde med tillidsrepræsentanter og fællestillidsrepræsentanter,” svarer Malene Mikkelsen (48), når man spørger hende, hvorfor hun gerne vil være chefkonsulent i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark.

Malene har overtaget ansvaret for de 14 faglige konsulenter, som vejleder og har kontakten med de syddanske medlemmer af Dansk Sygeplejeråd fra kontoret i Fredericia.

”Det er vigtigt at de faglige konsulenter hele tiden er opdateret med faglige kompetencer og har let ved at få den viden, der er nødvendigt for at kunne yde god og kompetent service til vore medlemmer,” understreger Malene.

Uddannet i Sønderborg

Malene er uddannet sygeplejerske i 1998 fra Den Sønderjyske Sygeplejeskole i Sønderborg, efterfølgende har hun blandt andet taget en diplomuddannelse i ledelse og en mastergrad i Public Management (MPM).

Som sygeplejerske har hun arbejdet på Sønderborg Sygehus, hjemmeplejen i Sønderborg Kommune og som driftsleder i Aabenraa Kommune.

Undervejs har hun tillige været både tillidsrepræsentant og fællestillidsrepræsentant samt medlem af amtskredsbestyrelse og kredsbestyrelse.

Bred faglig baggrund

Malenes seneste job var som faglig konsulent i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark, hvor hun i løbet af de sidste fem år har haft ansvar for Esbjerg, Fanø, Vejle, Kolding og Fredericia kommuner.

På det regionale område har hun været tilknyttet både Odense Universitetshospital og Sydvestjysk Sygehus. Hun har også haft ansvar for de privatansatte medlemmer i Kreds Syddanmark.

”Jeg er allerede godt i gang med arbejdet, og glæder mig til at være med til at sætte faglig retning for vore konsulenter,” slutter Malene.

Læs også: