Sammen mod sexisme – en fælles sag

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) inviterer til virtuel fejring af kvindernes internationale kampdag den 8. marts klokken 13.30-15. Der vil være fokus på, hvad der skal gøres både politisk og ude på arbejdspladserne for at komme sexisme til livs.

Oprettet: 17.02.2021
Stig Vognæs

Fagbevægelsens Hovedorganisation:

2020 har været et historisk år for debatten om ligestilling og sexisme. For første gang skal vi ikke længere diskutere OM der er udfordringer med ligestilling og sexisme på vores arbejds­pladser og i vores samfund – vi skal i stedet tale om HVAD vi skal gøre ved det.

Du inviteres derfor til virtuel fejring af kvinder­nes internationale kampdag den 8. marts kl. 13.30-15, hvor vi sammen vil diskutere og blive klogere på, hvad vi skal gøre både poli­tisk og ude på arbejdspladserne for at komme sexisme til livs.

Vi har brug for alle i arbejdet for ligestilling og mod chikane, fordi vi ved, at solidaritet er vores stærkeste våben. Derfor er alle inviteret uanset alder, køn, seksualitet. Kom som du er.

Vi håber derfor også, at du efter arrangementet vil være inspireret til selv at handle på din ar­bejdsplads, og stille dig ved siden af dem, der oplever chikane.

Den 8. marts kan du opleve:

Majbrit Berlau, næstformand i FH, fortælle om, hvad vi som fællesskab ønsker at forandre politisk og hvilke tiltag vi er igang med.

Pia Fris Laneth, foredragsholder og forfatter, fortælle om de stærke skuldre vi står på i lige­stillingskampen.

Caroline Holdflod, lærestuderende og re-præsentant for Fagbevægelsens Ungdom, vil fortælle om vigtigheden af en solidarisk kamp på tværs af generationer.

Vi mødes på facebook: https://fb.me/e/c4GIn6GiQ eller fho.dk klokken 13.30.

Vi glæder os til at se jer alle – til en festlig og solidarisk kampdag!

Invitation fra FH i anledning af 8. marts

Med venlig hilsen

Majbrit Berlau, næstformand i FH

Tilbud fra Kreds Syddanmark: