Skal du med i bio og se en ny dansk film?

Igen i år inviterer Kreds Syddanmark medlemmerne med en tur i biografen. Torsdag den 9. marts har vi reserveret fem syddanske biografer til forpremiere på en spændende film om kvindehjemmet på Sprogø.

Oprettet: 09.01.2023
Stig Vognæs

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark inviterer atter kredsens medlemmer i biografen - denne gang til premiere på filmen "Ustyrlig".

”Ustyrlig” handler om kvindehjemmet på Sprogø. Filmen er en hyldest til de kvinder, som blev anbragt på anstalten. Det har været vigtigt for instruktør Malou Reymann at tage udgangspunkt i, fakta om kvindehjemmet, og det er unægteligt et mørkt kapitel af danmarkshistorien. Centralt i filmen står de unge kvinder med al deres energi, vildskab og lyst til livet.
På rollelisten er Emilie Koppel, Jessica Dinnage, Lene Maria Christensen, Anders Heinrichsen og Danica Curcic.

Filmen vises eksklusivt for medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark i Kolding, Esbjerg, Odense, Svendborg og Sønderborg. Vi tager forbehold for ændringer, da filmen stadig er under produktion.

Bemærk, at filmen i Sønderborg starter klokken 18 og i de øvrige byer 18.30

Vedrørende billetter

Der er kun én plads pr. tilmelding.

Der er ’free seating’ - det betyder, at der ikke udleveres fysiske billetter. Pladserne fordeles derfor efter først-til-mølle-princippet.

Der foretages indtjek ved ankomst i biograferne inden adgang til salen.

Tilmelding

Senest onsdag den 22. februar, dette gælder for alle fem biografer. Klik på den ønske by herunder:

Sønderborg

Kolding

Odense

Esbjerg

Svendborg

Bliver du forhindret, skal du melde afbud til kredsen, så en anden kan få glæde af billetten.

Læs også: