Tag med til Folkemødet på Bornholm

Kreds Syddanmark organiserer endags bustur til Folkemødet på Bornholm lørdag den 13. juni. Det koster 300 kroner at komme med på en smuttur til folkestyrets svar på Roskildefestivalen.

Oprettet: 13.02.2020
Stig Vognæs

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark tilbyder endags bustur til Folkemødet i Allinge på Bornholm lørdag den 13. juni.

Tilbuddet gælder syddanske medlemmer, som har et aktivt medlemskab, er studerende eller seniormedlem. Turen koster 300 kroner, som dækker transport til og fra Folkemødet samt morgenmad i bussen. Alle øvrige udgifter afholdes af deltagere selv.

Den store todækkerbus kører fra Kolding over Odense til Ystad i Sverige. Derefter med færge til Rønne, hvorfra en ny bus kører os det sidste stykke til Allinge.

Tilmelding

Tilmelding kan kun ske via Kreds Syddanmarks hjemmeside: www.dsr.dk/syddanmark/arrangementer

Der bliver åbnet for tilmelding onsdag den 19. februar klokken 8.00.

Hav dit betalingskort klar ved tilmeldingen, du er nemlig først meldt til, når betalingen på 300 kroner er gået igennem. Du kan kun betale med betalingskort. Der er 14 dages fortrydelsesret efter tilmeldingen, men herefter er det ikke muligt at få refunderet pengene uanset grunden til framelding.

Bussen har plads til omkring 75 personer ved overbooking oprettes venteliste.

Ud og hjem på samme døgn

Mødetid ved Kolding Banegård den 13. juni klokken 05:15 og ved Pendlerpladsen, Ørbækvej i Odense klokken 06:15. Ankomst i Allinge på Bornholm klokken 12:30.

Hjemrejse:

Afgang fra Allinge klokken cirka 21:30. Ankomst til Odense den 14. juni klokken cirka 03:00 og Kolding klokken cirka 04:00.

Læs mere om Folkemødet på deres hjemmeside.

https://folkemoedet.dk/

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix