Trivsel i en svær tid

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark inviterer kredsens sygeplejersker til en ekstraordinær event tirsdag den 2. marts, der kan samle os som sygeplejersker, så vi mærker sammenhold og nærvær. Vær med når Chris MacDonald og Søren Dahl giver dig gode råd ved en digital live-event.

Oprettet: 10.02.2021
Stig Vognæs

2020 har været ekstraordinært på alle mulige måder. Særligt for os sygeplejersker har corona ramt som en meteor lige ned i både arbejds- og privatlivet. Uvisheden om nye retningslinjer og arbejdssteder har fyldt. Mange har skullet være parate til med kort varsel at sætte sig ind i helt nye arbejdsopgaver. Samtidig har sygeplejersker været bekymrede for at tage smitte med hjem til familie og venner.

Kredsen vil derfor gerne invitere dig til vores virtuelle event, hvor vi sammen med Chris MacDonald og Søren Dahl stiller skarpt på de konsekvenser som corona har, når din sociale cirkel indsnævres til få personer. Chris og Søren vil også stille skarpt på de særlige udfordringer sygeplejersker står overfor. 

Kort og godt hvordan kommer vi godt igennem corona-perioden både socialt, fysisk og ikke mindst psykisk?

Eventen indledes med, at Søren Dahl interviewer kredsformand John Christiansen om det kommende år i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark.

Vi glæder os til at se dig til vores virtuelle sammenkomst.

Tilmeld dig her.

OBS. Eventen starter kl. 16.00-17.30 (og ikke som tidligere annonceret kl. 17.30-19.00)

Chris MacDonald er født i Minnesota, USA og voksede op i Seattle, men har boet i Danmark siden 1999. Han er uddannet humanfysiolog. Chris har været fast skribent på bl.a. Politiken og Berlingske Media og været omdrejningspunkt for flere populære tv-programmer på DR1, fx Chris på chokoladefabrikken, Chris på skolebænken, Chris [SV1]  vægten, By på skrump, U-turn-sidste chance og senest U-turn 2. Chris er deslige forfatter til flere bøger, bl.a. ’Ikke til forhandling’, der udkom i begyndelsen af 2020.

Søren Dahl er kendt fra radioprogrammerne Café Hack og Dahl på Hack, hvor han har interviewet kendte danskere siden 2003. Han er ekspert i samtaler og kan derudover fortælle et hav af anekdoter og spændende historier. Søren er uddannet musikpædagog med hovedfag i direktion og klaver ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Efterfølgende har han uddannet sig til musical- og filmkomponist i London. Søren Dahl har skrevet musik til både teater, tv-serier og film, og desuden har han turneret som pianist.                      

Andre syddanske tilbud: