Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben...

Sådan undgår du at blive følelsesforurenet på jobbet. Vi kender det alle. Vi kan være i godt humør, være motiverede og fokuserede, men så pludselig er der noget eller nogen, som bare dræber energien i rummet, og du er blevet følelsesforurenet.

Oprettet: 14.11.2022
Stig Vognæs

Vi har de seneste mange år talt meget om stress på danske arbejdspladser, men i dette foredrag, gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for højt arbejdspres.

Vi mennesker smitter hinanden med vores følelser, da vi er flokdyr og altid ubevidst vil tilpasse os stemningen i flokken.

Kom til virtuelt foredrag med Rikke Østergaard den 30. jan. 2023 kl.okken17.00 til kl. 18.30.

Om oplægsholderen
Rikke Østergaard er mentalsundhedsekspert, ledelsesrådgiver og sociolog, og hendes oplæg tager afsæt i den nyeste forskning om social intelligens. Det er Rikke som ses på det tilknyttede foto.

I foredraget vil du få redskaber til at:

  • Beskytte dig selv mod at blive smittet af andres stress og dårlige humør
  • Ændre stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv
  • Undgå følelsesmæssig forening på din arbejdsplads

Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det. 

Du kan læse mere om Rikke Østergaard her

Tilmelding mm

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Sjælland er teknisk arrangør af dette virtuelle arrangement, men det er åbent for medlemmer i hele landet.

Meld dig til her

Læs også: