Vind morgenbrød til dine kolleger

I løbet af 2022 vil du hver måned kunne deltage i en konkurrence, hvor præmien er morgenbrød til dine kolleger – bragt til døren. I august måned handler konkurrencen om Kreds Syddanmarks fagdag og generalforsamling senere på året.

Oprettet: 02.08.2022
Maria Mølgaard Berg

Generalforsamlingen foregår om aftenen, og om dagen afholdes der fagdag. På fagdagen bliver der skabt et inspirationsrum, der sætter fokus på, hvor sygeplejersker gør en forskel. Omdrejningspunktet vil være den positive tilgang til sygeplejerskens, fællesskabets og fagets unikke kompetencer og de positive forskelle det gør for patienter, borgere og samfund.

Om aftenen afholdes der generalforsamling og det er en mulighed for at få indblik i, hvilke fokusområder kredsen har haft i den forgangne periode. På generalforsamling kan du blandt andet høre kredsformanden fremlægge den mundtlige beretning.

Spørgsmål:

Kredsens fagdag og generalforsamling ligger på samme dag i efteråret – hvilken dato er det?

Hvis du har Kredsløbet liggende, vil du kunne finde svaret her – og ellers kan du også finde det på kredsens hjemmeside: Oversigt | Dansk Sygeplejeråd (dsr.dk) under arrangementer, hvor du også kan tilmelde dig.

For at deltage i konkurrencen skal du sende svaret senest tirsdag den 9. august til: nyt-i-syd@dsr.dk

Husk også at skrive navn, medlemsnummer og arbejdsplads.

Vinderen vil blive offentliggjort på kredsens hjemmeside og Facebook, ligesom vinderen vil blive kontaktet af en fra kredsens politiske forpersonsgruppe for at aftale nærmere