Vinderen af morgenbrød i november måned er fundet

Konkurrencespørgsmålet denne måned var: Hvornår lukker stemmestedet til næstforpersonsvalget? Det rigtige svar er den 8. november kl. 8:00. Altså i morgen først på dagen.

Oprettet: 07.11.2022
Maria Mølgaard Berg

Blandt de rigtige besvarelser blev der trukket lod og vinderen blev Britta Madsen fra Rusmiddelcenter Fåborg Midtfyn. Kredsen ønsker stort tillykke.

Britta vil blive kontaktet af kredsens politiske ledelse, så de sammen kan aftale, hvornår det vil passe hende og kollegerne bedst med besøg og morgenbrød.

Har du endnu ikke stemt, kan det altså nås endnu – lidt endnu fristes man til at sige og helt præcis godt 12 timer. Det kan ske her: Næstforpersonsvalg 2022 | Om DSR, Dansk Sygeplejeråd

 

Hver måned – ny konkurrence

Hver måned i 2022 er der konkurrence, som alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark kan deltage i, det kræver blot at du sender os en mail med dit bud på et rigtigt svar.

Hvis dit svar er korrekt, deltager du i lodtrækningen om morgenbrød til dig og dine nærmeste kolleger – bragt til døren af en fra Kreds Syddanmarks politiske ledelse.