Medlemsmøder med middag

Samfundet ændrer sig, sygeplejerskerne ændrer sig og faget i dag er anderledes end for blot få år siden. Dansk Sygeplejeråd skal følge med tiden og styrke sin værdi for medlemmerne. Derfor holder Kreds Syddanmark medlemsmøder i disse dage, hvor vi byder på en god middag og en snak om visioner og værdier.

Hvordan vi kan fastholde og udvikle Dansk Sygeplejeråd, så vi ikke stivner i gamle former og forældet tankegang? Det er hovedspørgsmålet ved de medlemsmøder Kreds Syddanmark er vært for i disse dage.

Dansk Sygeplejeråd skal have en fornyet vision

Visioner og værdier kan være luftige og verdensfjerne størrelser, men de kan også være rammende og afgørende, hvis de er gennemarbejdede og relevante. Derfor har kredsbestyrelsen inviteret til fire medlemsmøder sidst i oktober og først i november fordelt over hele Syddanmark.

Medlemsmøderne er planlagt, så alle deltagere har mulighed for at bidrage. Kreds Syddanmark har søgt at skabe et arbejdsrum, hvor alle kan være nysgerrige på hinandens holdninger, hvor man lytter, reflekterer og bliver klogere på, hvor Dansk Sygeplejeråd skal hen som organisation.

Kredsbestyrelsen samler op på alle inputs og bringer dem videre til Dansk Sygeplejeråds kongres, der holdes i Odense sidst i maj 2020.

Måske en plads eller to til de allerhurtigste

Der er allerede holdt medlemsmøder i Esbjerg, Aabenraa og Odense.
Det foreløbigt sidste medlemsmøde holdes i Fredericia – mandag den 4. november, klokken 16:30. Der er stadig enkelte pladser ledige - tilmelding

Det øverste foto er fra medlemsmødet i Esbjerg

Heunder er fotos fra mødet i Odense den 30.10.19