Send os et foto og få to biografbilletter

Kreds Syddanmark mangler nye fotos til vores hjemmeside, Facebook-profil og i nyhedsbrevet. Send os et godt billede, der kan illustrere sygeplejerske-faget, så giver vi en tur i biografen.

Hvordan kan man illustrere arbejdet som sygeplejerske med et foto? Er det: Stressede kitler på vej ned ad en lang gang, senge der gøres klar, patient som får indsprøjtning, arbejdet med at udfylde journaler, en fortrolig samtale – eller noget helt andet?

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark efterlyser fotos, der siger noget om jobbet som sygeplejerske.

Et par betingelser

Billedet skal på en eller anden måde sige noget om faget, og skal f.eks. kunne bruges som cover-foto på Kreds Syddanmarks Facebook-profil.

Der må meget gerne være personer på billedet, men alle medvirkende skal naturligvis være indforstået med, at fotografiet eventuelt bliver brugt af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark.

Billedet skal være i så god kvalitet som muligt. Hvis fotoet f.eks. er taget med en telefon, skal det videresendes i original størrelse.

En tur i biografen

Alle de fotos vi vælger at bruge udløser en gave på to biografbilletter til en film efter eget valg i en af Nordisk Films Biografer. Du må gerne sende flere fotos.

Dette er ikke en fotokonkurrence med en enkelt vinder eller to. Vi bruger mange fotos og vil gerne have et lager af gode billeder, vi kan vælge mellem til Facebook, hjemmeside og nyhedsbreve.

Du skal sende dit bidrag til: nyt-i-syd@dsr.dk senest tirsdag den 25. september. Vi vælger billeder og sender biografbilletter senest den 10. oktober.