Følg Kreds Syddanmark på Facebook

Læs nyheder og få oplysninger om de kurser, temadage, fyraftensmøder og øvrige arrangementer Kreds Syddanmark tilbyder sine medlemmer.

Kreds Syddanmarks Facebook-profil har du hidtil kunne læse om kurser, temadage, fyraftensmøder og alle andre arrangementer. Kredsbestyrelsen har besluttet, at profilen i fremtiden også skal bruges til nyheder om Kreds Syddanmarks arbejde.

Det bliver således også mere oplagt at bruge muligheden for at bidrage med kommentarer, synspunkter og bemærkninger til de enkelte opslag.

Det er dog stadig ikke muligt at stille spørgsmål til kredsens faglige konsulenter og øvrige ansatte via Facebook-profilen. Henvendelser af denne type skal fortsat ske via mail eller telefon.

’Synes godt om’

Du kan ikke tilmelde dig arrangementer direkte på Facebook-opslagene, men hvis du klikker på opslagets billede eller teksten under, kommer du videre til arrangementskalenderen på kredsens hjemmeside, hvor der er tilmeldingslink. Alle Kreds Syddanmarks egne arrangementer er for øvrigt gratis for medlemmer.

Del gerne Kreds Syddanmarks Facebook-profil med dine venner og kolleger. Hvis du "Synes godt om" bliver du løbende opdateret.

Kurser for tillidsvalgte kommer ikke på Facebook, de skal stadig findes i arrangementskalenderen: https://dsr.dk/kredse/syddanmark/arrangementer