Sygeplejefaglig kvalitet - en overset grundsten i sundhedsvæsnet

Sæt sygeplejen på dagsordenen!

Det er vigtigt – ved enhver given lejlighed – at diskutere, beskrive og synliggøre sygeplejens betydning og kompleksitet. Det er vigtigt for os som sygeplejersker i vores hverdag med borgere og patienter – for det er med til at sikre fortsat faglig udvikling.

Det er også vigtigt for, at vi som faggruppe kan stå på mål over for de politiske beslutningstagere. De skal nemlig sikre os de nødvendige rammer og vilkår, så vi kan udføre den sygepleje, som vores borgere og patienter har brug for.

Hvad sker der på temadagen?

  • Oplæg med Sidsel Vinge, projektchef i VIVE har igennem en årrække drevet forskning inden for både det nære sundhedsvæsen og på hospitaler.
  • Oplæg med sygeplejefaglig leder fra en lokal arbejdsplads i Kreds Sjælland – her vil der være fokus på, hvordan sygeplejefaglig udvikling får plads og rum i en travl hverdag.
  • Oplæg om faglig udvikling og om kvalitet og kompleksitet i sygeplejen.
  • En række workshops, hvor du bliver du udfordret til at sætte ord på sygeplejen i netop DIN praksis, og hvor du får redskaber med dig hjem, så du sammen med dine kolleger sætte sygeplejen på dagsordenen og kan sikre fortsat faglig udvikling.