Sundheds- og sygeplejefaglig konference i Halsnæs

Er du sundheds- eller sygeplejerske med interesse for det nære sundhedsvæsen? Kom og få den nyeste viden på området - og mød en masse engagerende kolleger til fagligt og festligt samvær.

Arrangementet er for syge- og sundhedsplejersker, der bor eller arbejder i Halsnæs.  Kredsen har planlagt arrangementet i samarbejde med Halsnæs Kommune. 

PROGRAM              

Kl. 15:30       Faglig markedsplads & kaffe/kage Få en snak med DSR om dine vilkår, eller hvad du har på hjerte. Mød også PKA, DSA, Halsnæs Sygeplejeklub, Faglige selskaber for sygeplejersker, Halsnæs Kommune og mange andre.

Kl. 16.45       Velkomst ved Steffen Jensen, borgmester i Halsnæs Kommune, Birgit Gundorph Malling, chef for Sundhed og Ældre i Halsnæs Kommune og Mette Sofie Haulrich, kredsnæstformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden.

Kl. 17.10       Hvornår er komplekse opgaver komplekse?  Oplæg ved Sidsel Vinge, projektchef i VIVE. Sidsel Vinge været med til at undersøge sygeplejerskers vurdering af egne opgaver. Hør om de forskellige dimensioner af kompleksitet og få et nyt perspektiv på dit fag.

Kl. 18.25       Spisning og hygge på markedspladsen

Kl. 19:15       Familiesygepleje/familiedialog: Hvorfor er det nødvendigt at inddrage familien, og hvordan kan det gøres i en travl hverdag? Oplæg ved Barbara Voltelen, sundhedsplejerske og lektor/ph.d ved Sygeplejerskeuddannelsen og Afd. for Anvendt Sundhedsforskning ved UCL.

Kl. 20:15 – 20:30 Præmier og bobler. Vi trækker lod om et hav af lækre præmier, blandt andet et weekendophold for to på Kolding Fjord Hotel, restaurantbesøg og meget mere. Vi slutter af med et glas bobler.

Sundheds og sygepleje Konference Halsnaes 2019

Tilmelding

Der er begrænset antal pladser, så det er vigtigt, at du tilmelder dig. 

Du, som er medlem af DSR tilmelder dig her på siden. 

Du, som ikke er medlem af DSR, skal sende en mail til hovedstaden@dsr.dk. Oplys dit navn, stillingskatagori, arbejdsplads og at du tilmelder dig arrangementet.