AMiR-temadag

Bedst muligt natarbejde og gode vilkår til arbejdsmiljøarbejde.

Bedst muligt natarbejde og

gode vilkår til arbejdsmiljøarbejde
 

Kære Arbejdsmiljørepræsentanter.

Der er mange udfordringer for jer og jeres kolleger, som handler om arbejdsmiljø. Som Arbejdsmiljørepræsentanter har I en særlig opgave med at gå foran og tale om udfordringerne, så I sammen (kolleger og ledelse) kan finde løsninger.

Men hvad er egentlig jeres vilkår og muligheder som arbejdsmiljørepræsentanter? Det er der fokus på i 2019 i den nye Hovedorganisation (FTF og LO), der hedder Fagbevægelsens hovedorganisation (FH: www.FHo.dk). Og det er selvfølgelig også i Dansk Sygeplejeråd. Derfor vil vi på dette temamøde lave en workshop omkring jeres vilkår, så I bliver klædt vilkårsmæssigt på til at indgå i samarbejde med ledelse og kolleger om jeres fælles arbejdsmiljø.

 

Fakta om natarbejde og hvordan gøres natarbejde bedst muligt?

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø beskæftiger sig bl.a. med natarbejde, og forskere herfra kommer og fortæller om nyeste viden og forskning omkring natarbejde.

Natarbejde er en del af mange sygeplejerskers arbejdsliv, og det er en arbejdsmiljøbelastning, derfor skal vi arbejde for at sikre mindst mulig skade som følge af natarbejde. Der vil være vigtig viden for jer som arbejdsmiljørepræsentanter, og der vil også blive præsenteret dialogredskaber, så I kan forholde jer til natarbejdet på jeres arbejdsplads.

 

Arbejder I gratis?

DSR Kreds Hovedstaden er ved at udvikle et dialogværktøj til samtale om, om I arbejder uden at få løn for det på jeres arbejdsplads. Det vil vi gerne teste med jer på denne dag.
 

Du kan se programmet for mødet her.

 

Du kan tilmelde dig her på siden.