Fælles TR, AMIR og ledertemadag

Stop ”Spekulatoren” – og bliv mere effektiv i opgaveløsningen. Bliv bedre til at klare arbejdspresset og udfordringerne som leder, FTR/TR og AMiR gennem metakogniti-ve strategier – i en tid med store forandrings-og besparelsesprocesser.

Se program for dagen her: Program til TRIO-temadagen den 27. marts 2019

Dobbelt op på pres med bekymringstanker

Presset på tillidsvalgte og ledere vokser i takt med stadigt stigende krav til de arbejdsopgaver, medlemmerne hver dag skal løse på arbejdspladsen.

Dette ydre pres kan samtidig igangsætte bekymringstanker, skabe yderligere grobund for spekulationer, og på oplevelsen af et stigende psykisk pres. Mange timers bekymring vil naturligt koste på ”energikontoen”, og når bekymringstanker bliver til overtænkning, så kan du komme i farezonen for

stress.

Pia Callesen, Psykolog fra University of Wales, og Københavns Universitet - videreuddannet i kognitiv og metakognitiv terapi, underviser på hele temadagen. En del af jer har måske allerede deltaget i hendes meget efterspurgte medlemsarrangement i kreds Sjælland.

På temadagen for TRIOén vil hun gennem sin tankevækkende, og på mange måde nye og anderledes tilgang til forståelsen af stress og belastning i sindet, indføre os i den metakognitive terapeutiske metode. Denne metode giver mestringsstrategier til at tackle udfordringer i vores arbejde, med særligt fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Deltagerantal: Mødet aflyses ved færre end 20 deltagere – du vil blive informeret via mail.

Vi anbefaler, at I møder op som TRIO (TR, AMiR og leder).
Bemærk venligst, at det er et fælles arrangement for både DSR og dbio – så derfor anbefaler vi, at I hurtigst muligt tilmelder jer til arrangementet på hjemmesiden.