Biograftur - Esbjerg

Har du lyst til en tur i biffen? Kreds Syddanmark inviterer vore medlemmer i biografen i 5 forskellige byer, læs mere her

Kreds Syddanmark gentager successen fra tidligere og inviterer vore medlemmer en tur i biffen i 5 forskellige byer - Kolding, Odense, Svendborg, Esbjerg og Sønderborg.

Filmen "Mødregruppen" produceret af Zentropa, vises på premiereaftenen den 7. februar 2019. Filmen vises kl. 18.30, med undtagelse af Sønderborg hvor filmen starter kl. 18.00.

Optagelser til filmen er stadig igang og der forventes en spilletid på 1 time og 45 min.

"Mødregruppen" er en komedie af Charlotte Sachs Bostrup efter manuskript af komiker og manuskriptforfatter Christina Sederqvist.

 

Resume

  • I Hong Kong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted, hendes mand vil lede – hendes sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe. Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.
  • I rollen som overklassefruen Line har Danica Curcic sin første store komiske rolle siden Hella Joof-succesen 'All Inclusive', mens hendes mand Bjørn fremstilles af Anders W. Berthelsen. Lines kusine Maja spilles af Julie Agnete Vang, og i rollerne som de øvrige kvinder (og en enkelt mand) i mødregruppen ses Marijana Jankovic, Lærke Winther, Martin Buch og Stephanie León. I andre vigtige roller medvirker bl.a.  Martin Høgsted, Henning Valin, Henrik Birch og Ditte Hansen.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er den 23. januar 2019 i alle fem byer.

Når du har tilmeldt dig her på siden, modtager du en mailbekræftelse fra systemet. Du kan blive bedt om at fremvise bekræftelsen i biografen, hvis der bliver behov for dette.

Er du heldig at have fået plads men bliver forhindret i at deltage, er det vigtigt, at kredsen får besked om dit afbud: syddanmark@dsr.dk eller tlf. 7021 1668.

Billetter udleveres ved indtjek i biograferne. Der er 1 billet pr. medlem.