Vil du med i biffen - Nykøbing F

Filmen 'Wonder' følger den 10-årige Auggie Pullman, som er født med et sjældent deformt ansigt.

Wonder ’Wonder’ er baseret på romanen af samme navn og handler om drengen August Pullman, som skal starte i skole for første gang efter at være blevet undervist hjemme af sin mor. Auggie lider af en sjælden ansigtsdeformitet og har måttet gennemgå hele 27 operationer, bare for at kunne se og trække vejret ordentligt. Disse operationer har reddet hans liv, men han ligner stadig ikke alle andre, selv om han er og opfører sig som enhver anden på hans alder. ’Wonder’ giver et indblik i dette dilemma, ikke kun set fra Auggies side, men også fra dem omkring ham – ikke mindst hans mor, far og søster.

Sagt om filmen:

Filmens store fokus på andre end hovedfiguren er beundringsværdigt og filmen har flere vendinger og replikker, der stadig sidder fast i min hukommelse og desuden gør sig godt i børnehøjde, grundet vigtigheden i emnet og hvordan det overføres til en essentiel familiefilm for alle aldre.

Skuespillertalentet i ’Wonder’ er dejligt stort - og alt fra børn til voksne spiller vidunderligt i filmen. 

"Wonder er en godhjertet historie om venskab, hvordan vi behandler hinanden og om at acceptere sig selv. Det er hverken nyskabende eller udfordrende, men tematikken er elskværdig og medrivende." Filmmagasinet EKKO

Se trailer her: https://www.kino.dk/film/w/wo/wonder

Kom i god tid – pladser efter først til mølle-princippet. Bemærk, at der er forskellige tidspunkter og tilmeldingsfrister.

Der er popcorn og vand/sodavand i foyeren fra kl. 18.30