Fagdag 2019 - Tilmelding

Kom med til et brag af en fagdag i Kreds Syddanmark den 24. oktober, hvor et stort udsnit af sygeplejens mange facetter er i højsædet.

Kreds Syddanmark inviterer kredsens medlemmer til FAGDAG 2019 i de indbydende rammer på IBC Innovationsfabrikken i Kolding torsdag den 24. oktober 2019 kl. 8.00-18.00.

Fagdagen byder på både tre oplægsholdere, et væld af workshops fra faglige selskaber og poster præsentationer. Desuden byder dagen på musikalsk indslag i form af gospelsang samt god mad, både i løbet af dagen og som afslutning. Der vil også være mulighed for at netværke.

Medlemmer fra mange områder af sygeplejen bidrager til, at FAGDAG 2019 bliver en inspirerende og givtig dag. De faglige selskaber byder ind med deres bud på kvalitet i sygeplejepraksis.

Kom med - bliv inspireret og mød mange andre sygeplejersker i Syddanmark.

Her kan du se dagens fulde indhold og praktiske oplysninger

 

Workshops

Der er ingen forhåndstilmelding til de enkelte workshops. Du skal gå hen til den workshop, du er interesseret i. Lokalenumre angives på dagen.

Pladserne i lokalerne fordeles efter først til mølle-princippet. Hvis ikke der er en siddeplads, hvor du ønsker at deltage, kan du finde en af de mange andre spændende workshops. Du kan også vælge at stå op i lokalet.

Nogle workshops gentages i både 1. runde og 2. runde, mens andre workshops kører én enkelt gang, i enten 1. eller 2. runde.

OBS. Der kan forekomme ændringer i antal workshops og indhold.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig nederst på siden her. Klikker du ind for at se dagens fulde indhold, finder du ligeledes tilmeldingslinket her.

Tilmelding senest den 15. oktober 2019