Webinar - Hvad skal du være opmærksom på, når du bliver ansat på det private område?

Webinarserie til dig, som er privatansat sygeplejerske og medlem af Dansk Sygeplejeråd.

Er du privatansat sygeplejerske, skal du være særlig opmærksom på, at der kan være meget at hente ved at være skarp på den kontrakt samt dine løn- og ansættelsesforhold, som du skal indgå aftaler om med din arbejdsgiver.

Dansk Sygeplejeråd inviterer dig til at deltage i to webinarer, onlinemøder, hvor du bliver klædt på til din ansættelse på det private område. Webinarserien afholdes henholdsvis den 3. september og 3. oktober 2019.

Alt efter dit behov kan du tilmelde dig begge webinarer eller kun det ene. Som deltager kan du chatte ind med spørgsmål undervejs til oplægsholderne.

Indhold

Dette webinar sætter fokus på, hvad du skal være opmærksom på, når du indgår en kontrakt med din arbejdsgiver. Hvad siger overenskomsten og hvilke individuelle vilkår skal skrives ind i kontrakten fra en start? Få tips & tricks til at få vigtige og relevante vilkår med i din ansættelseskontrakt.

Om oplægsholderen

Vi har inviteret Eva Lehgaard Kirkelund i studiet. Eva er jurist og forhandlingsleder i Dansk Sygeplejeråd på det private område og har mange års erfaring med at forhandle private overenskomster for sygeplejersker. 

Tilmeldingsfrist til webinaret er d. 2. september 2019.

Sådan kommer du i gang

• Tilmeld dig
• Du modtager en bekræftelsesmail (der kan gå op til en time)
• Inden webinaret (samme morgen), får du en mail med link til selve webinaret. I mailen er der beskrivelse af, hvordan man gør. Vi anbefaler, at du er klar ved computeren 5-10 minutter før webinarstart.

Andet webinar i serien

Hvordan griber du en forhandling om løn og ansættelsesvilkår an og hvad kan du forhandle om?

Dato og tid: 3. oktober 2019 kl. 17.00-17.45 - tilmeld dig her