Webinar - Hvordan griber du en forhandling om løn og ansættelsesvilkår an og hvad kan du forhandle om?

Webinarserie til dig, som er privatansat sygeplejerske og medlem af Dansk Sygeplejeråd.

Er du privatansat sygeplejerske, skal du være særlig opmærksom på, at der kan være meget at hente ved at være skarp på den kontrakt samt dine løn- og ansættelsesforhold, som du skal indgå aftaler om med din arbejdsgiver.

Som deltager kan du chatte ind med spørgsmål undervejs til oplægsholderne.

Indhold

I dette webinar sætter vi fokus på, hvad du skal være opmærksom på, når du forhandler om din løn og dine ansættelsesvilkår. Både forhandlingen når du får et nyt job i den private sektor, men også forhandlinger løbende i dit ansættelsesforhold med den private arbejdsgiver. Hvordan sætter du fokus på, hvad du selv gerne vil have og hvordan er du nysgerrig på, hvad din arbejdsgiver ønsker af dig som medarbejder.

Om oplægsholderne

Hans Jessen er uddannet sygeplejerske. Hans har forhandlet som TR og FTR og har i mange år været konsulent i DSR’s forhandlingsafdeling, de seneste år bl.a. med ansvaret for forhandlinger i den private sektor.

Henrik Brandt er uddannet bankmand, og har forhandlet som TR og FTR i den private sektor. Henrik er konsulent i DSR’s organisationsafdeling, hvor han underviser TR og FTR blandt andet i forhandlingsteknik.

Tilmeldingsfrist til webinaret er d. 2. oktober 2019

Sådan kommer du i gang

• Tilmeld dig
• Du modtager en bekræftelsesmail (der kan gå op til en time)
• Inden webinaret (samme morgen), får du en mail med link til selve webinaret. I mailen er der beskrivelse af, hvordan man gør. Vi anbefaler, at du er klar ved computeren 5-10 minutter før webinarstart