Esbjerg - Medlemsmøde med middag

Mød den politiske ledelse i Kreds Syddanmark lokalt

Samfundet ændrer sig, sygeplejerskerne ændrer sig og faget i dag er anderledes end for blot få år siden. Dansk Sygeplejeråd skal følge med tiden og styrke sin værdi for medlemmerne. Derfor holder Kreds Syddanmark fire medlemsmøder til efteråret, hvor vi byder på middag og en snak om visioner og værdier.

Medlemsmøderne handler om, hvordan vi kan fastholde og udvikle Dansk Sygeplejeråd, så vi ikke stivner i gamle former og forældet tankegang. Visioner og værdier kan være luftige størrelser, men de kan også være rammende og afgørende, hvis de er gennemarbejdede og relevante.

Kreds Syddanmark inviterer derfor til fire medlemsmøder i oktober og november fordelt over hele Syddanmark, hvor vi skal tale om, hvilke værdier, der er vigtigst for Dansk Sygeplejeråd.

Kredsbestyrelsen i Syddanmark samler op på alle inputs og bringer dem videre til Dansk Sygeplejeråds kongres, der holdes i foråret 2020.

Vi ved allerede en hel del

Dansk Sygeplejeråd har indsamlet megen viden, data og analyser, for eksempel medlemstilfredshedsanalyser, undersøgelser om sygeplejerskers trivsel og meget mere.

Alle disse data er en del af udgangspunktet ved medlemsmøderne. Præcis viden skaber et godt fælles grundlag for diskussioner om retning, tendenser og udfordringer i faget, sundhedsvæsenet og din faglige organisations betydning.

Medlemsmøderne planlægges, så alle har mulighed for at bidrage. Vi ønsker at skabe et arbejdsrum, hvor vi sammen kan være nysgerrige på hinandens holdninger, hvor vi kan lytte, reflektere og blive klogere på, hvor vi skal hen som organisation.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er den 1. oktober 2019 -   du tilmelder dig mødet i Esbjerg her på siden
Mødet starter med velkomst og kaffe kl. 16.30, afsluttende med middag kl. 19.00.

Arrangementet afholdes på Danhostel, Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg.

 

Kreds Syddanmarks medlemsmøder holdes i:

Esbjerg - tirsdag den 22. oktober
Aabenraa – tirsdag den 29. oktober
Odense – onsdag den 30. oktober
Fredericia – mandag den 4. november
Alle dage klokken fra klokken 16:30