Biograftur - Sønderborg

Har du lyst til at se en god film, eventuelt sammen med en kollega - læs mere her

Kreds Syddanmark inviterer i lighed med tidligere år vores medlemmer en tur i biografen i fem forskellige byer.

På premiereaftenen torsdag den 20. februar 2020 vises "En helt almindelig familie" i følgende byer: Kolding, Odense, Svendborg, Esbjerg og Sønderborg.

Filmen vises kl. 18.30, med undtagelse af Sønderborg, hvor filmen starter kl. 18.00. Der er ikke reklamer og trailers - en repræsentant fra kredsen byder velkommen, så kom gerne i god tid.

Der forventes en spilletid på 1 time og 30 min. Malou Reymann har skrevet manuskript og er også instruktør på filmen.

 

Resumé

En helt almindelig familie’ er en feel-good familiefilm, som er lokalt forankret i et dansk forstads liv med fodbold på hjernen. Filmen handler om Emma på 11 år, som er vokset op i en helt almindelig familie. Emma elsker fodbold ligesom sin far, Thomas. Men fra den ene dag til den anden bliver alting forandret, da det viser sig, at Thomas vil skifte køn.

Thomas bliver til Agnete, og Emma skal nu finde ud af, hvem Agnete er for hende. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? og kan man overhovedet være far, når man er kvinde?

Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu.

I hovedrollerne ses blandt andre: Mikkel Boe Følsgaard, Kaya Toft Loholt, Neel Rønholt og Rigmor Ranthe.

 

Praktiske oplysninger

Bemærk filmstart i Sønderborg kl. 18.00.
 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er den 5. februar 2020 i alle fem byer.

Når du har tilmeldt dig her på siden, modtager du en mailbekræftelse fra systemet. Du kan blive bedt om at fremvise bekræftelsen i biografen, hvis der bliver behov for dette.

Er du heldig at have fået plads men bliver forhindret i at deltage, er det vigtigt, at kredsen får besked om dit afbud: syddanmark@dsr.dk eller tlf. 7021 1668. Du kan til enhver tid afmelde dig på web.

 

Billetter

Billetter udleveres ved indtjek i biograferne. Der er 1 stk. billet pr. medlem

 

Tilbage til nyheden