Fagkongres 2019

Tilmelding til Fagkongres d. 8. maj 2019 på ODEON i Odense.

Sundhed i verdensklasse - Fagkongres 2019

Vi sætter fokus på lederen og ledelse i sundhedsvæsenet. En dag fyldt med inspiration, netværk, ny viden og spændende debatter.

NYT KONCEPT: Følg et spor, eller skab din egen inspirationsdag. Vælg frit mellem en række arrangementer.   Program og yderligere info...
 

Pris

  Fagkongres Festmiddag
Medlemspris incl. moms 2.500 kr. 600 kr.
Gæstepris*) incl. moms 4.750 kr. 800 kr. 

*) Du er velkommen som gæst, hvis du er leder inden for sundhedsvæsenet, men ikke er medlem af DSR/Lederforeningen.
  

Tilmelding

Ved tilmeldingen beder vi dig markere, om du ønsker at deltage i festmiddagen.  

Som gæst (ikke-medlem) tilmelder du dig ved at indtaste din mail i feltet "Er du ikke medlem af DSR?"

Du er først tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse pr. mail. Er du i tvivl om du er tilmeldt eller har du andre spørgsmål vedr. tilmeldingen kan du kontakte den kursusansvarlige. 
 

Framelding

Framelding kan ske til og med d. 23. april 2019 uden omkostninger.  Det vil sige, at der automatisk fremsendes en kreditnota ved framelding før d. 23. april. Efter d. 23. april er tilmeldingen bindende, men du velkommen til at give pladsen til en kollega, hvis du selv er forhindret. 
  

Betaling

EAN: Udfyld et gyldigt EAN-nr.  i EAN-feltet. Fakturaen sendes via EAN-systemet til din arbejdsplads. Tilføj evt. delnummer eller rekvisitionsnr. i feltet "Øvrige betalingsoplysninger".

Girokort: Sæt flueben ved girokort. Girokortet sendes pr. post til din privatadresse.

Fakturaer for EARLY BIRD-tilmeldinger blev udstedt d. 31. december 2018. Fakturaer for tilmeldinger i 2019 udstedes løbende frem til arrangementsstart.