FTF kursus: Lokal lobbyisme - få indflydelse i kommunen

Kurset er for dig som FTR, der ønsker indblik i den særlige disciplin, det er at påvirke beslutninger på kommunalt niveau.

Kurset udbydes i samarbejde med FTF og er for dig som FTR, der ønsker indblik i den særlige disciplin, det er at påvirke beslutninger på kommunalt niveau.

Formål

  • At du får et indgående kendskab til lokal lobbyisme som disciplin og bliver klædt grundigt på til fremtidens lobbyindsats over for kommunen.

Målgruppe og forudsætninger

Kurset henvender sig til dig som FTR fra henholdsvis det kommunale område.

Hvilke kompetencer kan du opnå

  • Du får metoder, værktøjer, modeller og taktik inden for lokal lobbyisme.
  • Du får et overblik over de kommunale/regionale logikker og beslutningsprocesser.

Du får indblik i fortællinger og kampagner som led i den lokale lobbyisme.

Opbygning og arbejdsmetode

Kurset er et heldagsarrangement som afholdes af Seniorrådgiver og partner i Geelmuyden Kiese, Maria Steno.  

Dagen vil veksle mellem oplæg og konkrete hverdagsnære eksempler.

Bogen ’Lokal Lobbyisme’ af Marie Scott Poulsen og Maria Steno indgår som kursusmateriale og vil blive udleveret på kurset.

Tilmelding

Udfyld tilmeldingsblanketten og send den elektronisk senest den 1. januar 2019.

Tildeling af kursuspladser på overbygningskurser

På overbygningskurser vil vi efter sidste tilmeldingsfrist se hvor mange tilmeldinger til kurset, vi har modtaget. Har vi modtaget flere tilmeldinger, end der er plads til på kurset, prioriterer Kredsen tilmeldingerne. 

Cirka en måned efter sidste tilmeldingsfrist, vil du få besked på, om du er optaget på kurset. Senest på dette tidspunkt skal du søge om tjenestefri til både kursusdagene og studiedagene hos din arbejdsgiver.

Ved tilmelding vil du modtage en mail, hvor du kan se, at vi har modtaget din tilmelding til kurset, men vær opmærksom på, at du ikke er optaget på kurset før du modtager en bekræftelse på, at du har fået en plads på kurset.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til det faglige indhold på dagen, er du velkommen til at kontakte Dorte Limbjerg fra FTF på doli@ftf.dk.  

Ved praktiske spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lone Nielsen fra kursus- og konferenceteamet på kursusadm@dsr.dk.