SLS-Kursus: Tag lederskab

Hvordan får man lokalbestyrelsesmedlemmerne til at tage ejerskab? Hvordan giver man god feedback til en SLS-aktiv? Hvordan holder man gode møder? Og hvordan balancerer man SLS-arbejdet med studiet, så der er tid til det hele?

”SLS-kursus: Tag lederskab” er for dig, der er lokalformand, næstformand, kasserer eller tovholder for en gruppe i lokalbestyrelsen – eller som går med en leder i maven. Kurset er åbent for alle, der har en ledelsesrolle – også selvom man har været med før.

 

Målet med kurset er, at du bliver bedre til at skabe gejst og engagement i din lokalbestyrelse, så flere bidrager og arbejder selvstændigt med målet om at gøre en endnu større forskel for fremtidens sygeplejersker. Sidst men ikke mindst vil du få et stærkt netværk blandt de andre formandskaber på tværs af landet.

 

På kurset vil vi med udgangspunkt i SLS’ visioner og indsatsområder:

  • Gennemgå lokalformandskabets opgaver
  • Arbejde med forventningsafstemninger, opfølgning og feedback til aktive
  • Diskutere rammerne for det gode lokalbestyrelsesmøde
  • Lære værktøjer til at engagere og motivere lokalbestyrelsesmedlemmer

 

Underviser på kurset er Bjarke Lindemann, konsulent i SLS, og Gwen Gruner-Widding, der de sidste mange år har trænet et væld af ledere i elev- og studenterorganisationerne.

Tid og sted

Kurset er med overnatning og varer fra fredag, 29. november 2019 kl. 17:00 til søndag, 1. december 2019, kl. 15:00. Check-in er fra fredag kl. 17, og vi starter med aftensmad kl. 18. 

Vi skal være på Næsbystrand Feriekoloni i Korsør – med udsigt til Storebæltsbroen. Vi skal sove i 2- og 4-personers kønsopdelte værelser. Man medbringer selv lagen, sovepose og håndklæde.

 

Hvad med udgifter og transport?

Dansk Sygeplejeråd dækker din kursusafgift, overnatning, forplejning og transport, når du deltager i kurset. Du får tilsendt flere praktiske oplysninger, når du har tilmeldt dig, og kurset nærmer sig. 

Tilmelding

Tilmelding er efter 'først til mølle'-princippet. Allersidste tilmeldingsfrist er den 4. november 2019. Selvom du deltog i ”Kursus i at lede aktive” sidste år, må du godt tilmelde dig dette kursus.

NB: Kurset er fortrinsvist for lokalbestyrelsernes formænd, næstformænd, kasserere og gruppe-tovholdere – samt for lokalbestyrelsesmedlemmer, der overvejer at stille op til en ledende post i lokalbestyrelsen. Forretningsudvalget må også deltage.

Afbud

Ved afbud gives til: Bjarke Lindemann på 29 65 66 41 eller sls@dsr.dk.

Deltagerantal

Der er plads til 30 deltagere på kursusweekenden.

Yderligere information

Vedr. program og indhold: Bjarke Lindemann på 29 65 66 41 eller sls@dsr.dk.

Vedr. tilmelding og transport: Lise Embalo på 46 95 40 57 eller kursusadm@dsr.dk