Nordisk konference for Lunge-og allergisygeplejersker

PRÆSENTATIONER Orale oplæg vil være på nordisk eller engelsk sprog. Skriftlig præsentation på engelsk.

POSTER                                                                                                                                                                                                                                                       Ønsker du at medbringe en poster bedes du melde dette ind til Marie Lavesen marie.lavesen.karlsson@regionh.dk for at sikre en plads til ophængning på konferencestedet.

Posterpriserne vil blive overrakt under festmiddagen fredag, og vinderne bedes lørdag formiddag holde et 5 minutters oplæg.

PRIS FOR DELTAGELSE                                                                                                                                                                                                       Konference, forplejning og overnatning i dobbeltværelse:

For medlemmer af FSLA: 3500 kr.

For ikke- medlemmer af FSLA: 4000 kr.

Konference, forplejning og overnatning i enkeltværelse:

For medlemmer af FSLA: 4000 kr.

For ikke- medlemmer af FSLA: 4500 kr.

For bookning af overnatning i dobbeltværelse HUSK at skrive navn på hvem du ønsker at dele dobbeltværelse med i kommentarfeltet på tilmeldingsblanketten.

TILMELDINGSFRIST DEN 12.12.18

Tilmelding og fordeling af værelser, sker efter ”først til mølle” princippet.

Eventuelle spørgsmål vedr. tilmelding kan rettes til; Lise Embalo på tlf.dir.: 46954057, email: kursusadm@dsr.dk

TRANSPORT                                                                                                                                                                                                                                                    Der går Metro til Bella Sky fra lufthavn og Københavns centrum. Der er desuden shuttlebus fra lufthavn og til Bella Sky. Afgangstider med shuttlebus fra lufthavn annonceres senere.

GENERALFORSAMLING                                                                                                                                                                                                                 Generalforsamling afholdes på Hotel Bella Sky fredag den 1.3.2019 kl. 17.30-18.30.

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være selskabets formand i hænde senest 6 uger før generalforsamlingen.