Internatkursus i hjertesvigt

Målgruppe: Sygeplejersker, der deltager i plejen og behandlingen af patienter med hjertesvigt både fra sengeafdelinger, ambulatorier og primær sektor.

Indhold:                                                                                                                                                                                                                                                                Hvad er kronisk hjertesvigt, definition, symptomer, forekomst og udredning.  Behandling af hjertesvigt, farmakologisk og nonfarmakologisk, herunder pacemakerbehandling og hjertetransplantation. Sygepleje til patienter med hjertesvigt inkl. familiesygepleje, motion, psykiske aspekter og den palliative indsats. Hjerteforeningens tilbud til patienter med hjertesvigt.

For program klik her: kursusprogram2019

Arrangør:                                                                                                                                                                                                                                                                                SIG-hjerteinsufficiens. Særlig interessegruppe for hjerteinsufficiens under Faglig Selskab for Kardiovaskulære og Thoraxkirurgiske sygeplejersker.

Sted:                                                                                                                                                                                                                                                 Kursuscenter Severin i Middelfart

Pris:                                                                                                                                                                                                                                                                                    For medlemmer af Dansk Sygeplejeråd: 2400,- kr.

For ikke medlemmer af Dansk Sygeplejeråd: 2800,- kr.

Inkluderet er kursusafgift, fuldpension og overnatning i eneværelse.

Tilmeldingsfrist: d. 8. februar 2019.

Eventuelle spørgsmål vedr. tilmelding til kurset kan rettes til kursussekretær Lise Embalo på tlf.nr. 46954057 eller e-mail: kursusadm@dsr.dk