FS K&T landskursus 2019

Patienten som medspiller – relationer og faktorers betydning.

FS K&T's landskursus holdes d. 12.-13. november 2019 på Comwell i Middelfart. Årets tema er "Patienten som medspiller – relationer og faktorers betydning".  I år er Landet rundt udvidet tidsmæssigt - så der er plads til flere oplæg om det, der sker inden for udvikling og forsking på tværs af landet. Se indkaldelse af abstrakt til landet rundt længere nede på siden.

Du kan finde flere oplysninger om indholdet på landskurset i programmet:  program_landsmoedet_2019.pdf  

 

Her finde du links til tilmelding til landskurset:

Deltagere: https://kongresk.eventsair.com/fskt2019/registrering/Site/Register

Udstillere: https://kongresk.eventsair.com/fskt2019/udstiller

Stand personale: https://kongresk.eventsair.com/fskt2019/standpersonale

 

Indkaldelse af abstrakt til landet rundt 

Har du/I lyst til at inspirere dine kolleger? Så send os et abstract Grib muligheden – kom og præsenter dit udviklingseller forskningsprojekt på årets “Landet rundt”. Alle der måtte være i gang med spændende projekter opfordres til at komme og præsentere et indlæg. Det behøver IKKE at relatere sig direkte til temaet på landskurset. Dit udviklings- eller forskningsprojekt skal blot udspringe af den kliniske praksis. Der gives 10 minutter til præsentation, og 3 minutter til spørgsmål fra salen. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Send et kort oplæg omhandlende projektet enten på dansk eller engelsk (max. 200 ord) til Ulla Dam-Schmidt på mail: ulla.dam-schmidt@regionh.dk V

Vi vælger de mest kvalificerede projekter ud, og i år har vi plads til 10 - 12 oplæg.

DEADLINE senest d. 20/9 2019 Du vil senest d. 9/10 – 2019 modtage svar pr. mail om indlægget er antaget til præsentation.

De bedste hilsner FS K & T