Masterclass

I forbindelse med Landskonference for fagligt selskab for sygeplejersker der arbejder med udvikling og forskning afholdes der dagen før 2 Masterclass.

I forbindelse med landskonference for fagligt selskab for sygeplejersker der arbejder med udvikling og forskning afholdes der masterclass med to muligheder:

 

1. Kommunikation i øjenhøjde: I klinikken og på afstand

For at forstå samspillet mellem mennesker og vores omverden observerer, engagerer og udfordrer Sarah Maria sundhedsprofessionelle, borgere og patienter og inddrager dem som aktive medspillere i innovations- og implementeringsprocesser samt udvikling eller tilpasning af eksisterende teknologi. 

V. Sarah Maria Rasch, antropolog med særligt speciale i telemedicin og medlem af The Research Network for the Anthropology of Technology, finansieret af det Frie Forskningsråd.

2. Narrativ Care

”Fortæl mig hvordan du har det?” Sådan kunne sygeplejersken spørge patienter, borgere og pårørende, men hvordan kan sygeplejersken medvirke til, at fortællingen (narrativet) bliver fyldig og berigende for den, som fortæller? Og hvordan kan sygeplejersken med enkle redskaber lytte analyserende til fortællingen, så sygeplejen tager udgangspunkt i den enkeltes situation? ​

Denne masterclass giver svar på disse spørgsmå

V, Helen Schultz, Klinisk Sygeplejeforsker & Lektor, ph.d., Kirurgisk Afdeling A, OUH & Klinisk Institut, SDU.

 

Hvornår

D. 24 august 2020 fra kl. 13-16

Hvor

Hotel Scandic Roskilde

Ringen 2

Roskilde

Pris

175 kr (medlemmer af det faglige selskab)

350 kr. (ikke medlemmer af det faglige selskab)

Der serveres kaffe & the.

Du tilmelder dig via nedenstående link, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig landskonferencen 2020:

https://fs32.nemtilmeld.dk/