Endags bustur til Folkemødet på Bornholm

For medlemmer af Kreds Syddanmark.

Det er endnu ikke muligt at tilmelde sig. Vi forventer at åbne for tilmelding i starten af februar.

Tilmeld dig Nyhedsnotifikationer fra Kreds Syddanmark via din profil på dsr.dk/minprofil

Så får du automatisk en mail, når vi sender nyhed ud og samtidig åbner for tilmelding.

 

Endags bustur til Folkemødet på Bornholm
Lørdag den 18. juni 2022

Afgang fra Kolding kl. 03.45 og opsamling i Odense - Ankomst til Folkemødet kl. ca. 10.20.
Retur kl. 20.30 - med stop i Odense og ankomst i Kolding den 19. juni kl. 02.00Indhold

Du kan opleve stemningen på Folkemødet på Bornholm, når Kreds Syddanmark inviterer kredsens medlemmer på bustur til Folkemødet den 18. juni 2022.

Praktiske oplysninger

Busturen er et betalingsarrangement, og er åbent for alle aktive medlemmer, studerende og seniorer i Kreds Syddanmark.  Pris og betalingsfrist fremgår, når arrangementet åbnes for tilmelding. Prisen vil dække transporten og let forplejning i bussen.  Alle øvrige udgifter på dagen afholdes af deltagerne selv.

Pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet. Det er ikke muligt at overdrage sin plads til en anden, hvis du bliver forhindret.

Betaling:  Betaling skal ske samtidig med tilmelding. Det vil kun være muligt at betale med betalingskort, og du er først tilmeldt, når betalingen er gået igennem.

Aflysning: Kredsen tager forbehold for aflysning som følge af myndighedernes anbefalinger, restriktioner eller lignende. 

Covid-restriktioner: Du skal selv være opmærksom på ændringer i myndighedernes anbefalinger, for eksempel krav om coronapas, mundbind eller lignende i forbindelse med arrangementer. Er du i tvivl, kontakt kredsen på syddanmark@dsr.dk

 

Målgruppe

Aktive medlemmer, Studerende/SLS og Seniormedlemmer.