Virtuelt arrangement: Vi havde en fest, men så kom Preben

Sådan undgår du at blive følelsesforurenet på jobbet. Oplægsholder Rikke Østergaard tager udgangspunkt i nyeste forskning om social intelligens.

Sådan undgår du at blive følelsesforurenet på jobbet. Vi kender det alle.
Vi kan være i godt humør, være motiverede og fokuserede, men så pludselig er der noget eller nogen, som bare dræber energien i rummet, og du er blevet følelsesforurenet.

Vi har de seneste mange år talt meget om stress på de danske arbejdspladser, men i dette foredrag, gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for højt arbejdspres.

Vi mennesker smitter hinanden med vores følelser, da vi er flokdyr og altid ubevidst vil tilpasse os stemningen i flokken.

Om oplægsholderen
Rikke Østergaard er mentalsundhedsekspert, ledelsesrådgiver og sociolog, og hendes oplæg tager afsæt i den nyeste forskning om social intelligens.

I foredraget vil du få redskaber til at:

  • Beskytte dig selv mod at blive smittet af andres stress og dårlige humør
  • Ændre stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv
  • Undgå følelsesmæssig forening på din arbejdsplads

Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det. 

Du kan læse mere om Rikke Østergaard her

Tilmeld dig arrangementet her

 

Vedrørende Microsoft Teams

Arrangementet foregår virtuelt på Microsoft Teams den 30. jan. 2023 kl. 17.00 til kl. 18.30. Link til arrangementet sendes til dig i en mail den 30. januar 2023.

OBS! Det er vigtigt, at du noterer den mail i din tilmelding, du gerne vil have linket sendt til. Linket sendes ud på arrangementsdagen af Kreds Sjælland. Tjek evt. din SPAM mail, hvis ikke du har modtaget linket senest en time før afholdelse. 

Tilmeldingsfrist

Seneste tilmeldingsfrist er den 20. januar 2023.

Spørgsmål

Arrangementet er planlagt af Kreds Sjælland, som kan kontaktes ved spørgsmål på tlf. 7021 1664 eller mail sjaelland@dsr.dk 

Alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd med aktivt medlemskab, seniorer og SLS-medlemmer kan deltage.