Invitation: INSPIRATOR 2020!

Lederforeningen inviterer til årets store lederoplevelse med inspiration, netværk og spændende debatter om ledelse. På INSPIRATOR 2020 sætter vi fokus på lederen og ledelse i sundhedsvæsenet. Få et personligt boost til dit lederliv den 25. marts på Lederforeningens fagkongres - Lige nu "early bird" særpris!

(foto: Mads Lending)

Lederforeningen inviterer dig og andre ledere fra hele sundhedsområdet til en særlig inspirationsdag udelukkende med fokus på ledelse. Glæd dig til en hel dag med ny spændende viden og som samtidig giver dig personlig inspiration til arbejdet som leder i sundhedsvæsenet.

Lederforeningens årlige indspark til dit lederliv har fået nyt navn. Tidligere hed det "Fagkongressen" ... men fremover kalder vi dette arrangement ved sit rette navn ...INSPIRATOR
 

Sådan foregår det

Vi sammensætter et sprudlende program, hvor du får mulighed for at opleve nogle af landets bedste oplægsholdere inden for ledelse og sundhedsområdet.

Mød lederkolleger og ledende sygeplejersker fra hele landet og fra hele sundhedsvæsenet. Dagen byder ud over en halv snes spændende oplæg, workshops og debatter også på Lederbyen med lederlounge og masser af inspirerende butikker med fokus på ledelse.

Mange deltagere har denne dag som årets store fælles oplevelse, hvor I også får gode snakke om hverdagen og plejer netværket. Arrangementet inkluderer morgenmad, lækker frokost og kaffe, eftermiddagskage mm. Og vi slutter med tilbud om hyggelig netværksmiddag ...som du kan tilkøbe, samtidig med at du bestiller billet til selve arrangementet.

INSPIRATOR 2020 afholdes denne gang på Comwell Kolding. Comwell Hotels er i 2019 kåret til den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme.

Du har mulighed for at overnatte og booke mødelokale til særpris både op til konferencen og efter. Mange kombinerer derfor dette arrangement med selv at planlægge et ekstra arrangement i egen ledergruppe for eksempel næste formiddag. 
 

Deltagelse med rabat

Alle ledere i sundhedsvæsenet kan deltage i INSPIRATOR 2020.

Lige nu tilbyder vi særlig early bird pris, der betyder, at du kan opnå en ekstra stor reduktion i prisen:

  • Medlem i Lederforeningen: Early Bird: 1.950 kr. – fra 1. november: 2.500 kr. (incl. moms)
  • Gæstepris ikke-medlem: Early Bird: 3.800 kr. – fra 1. november: 4.350 kr. (incl. moms)
  • Xtra: Hyggelig netværksmiddag som afslutning på INSPIRATOR 2020 - pris: 450 kr (medlem) - pris: 550 kr. (ikke-medlem)

Tilmelding til INSPIRATOR 2020 

Rabat på overnatning og mødelokaler