Arrangementer

Lederforeningen tilbyder løbende arrangementer, møder og workshops for dig, der er leder i sundhedsvæsenet. På denne side finder du aktuelle kommende arrangementer.

Den samlede liste over aktuelle arrangementer finder du nederst. Samme sted kan du tilmelde dig  de enkelte arrangementer. Læs blandt andet om:

INSPIRATOR 21

Lederforeningen inviterer til årets store personlige lederoplevelse, når vi i maj og juni 2021 holder hele to konferencer med fokus på ledelse i sundhedsvæsenet. Med inspirerende oplæg fra en række ledelseseksperter sætter vi fokus på din rolle som leder i en ny tid … efter pandemien. Læs mere om INSPIRATOR 21 HER

LEDERtimen

LEDERtimen er et tilbud, hvor vi samler ledere til snak om vores personlige ledelse.
Læs mere om LEDERtimen HER

NYLEDER

Som leder er dine vilkår meget anderledes end arbejdet som almindelige sygeplejerske. På dette introduktionsmøde  til livet som sygeplejefaglig leder fortæller vi om nogle af de situationer, du kan komme ud for som leder, og hvordan man kan tackle dem. Vi ser også nærmere på dine personlige forhold - muligheden for at påvirke din egen løn, hvordan du skaber netværk med andre sygeplejefaglige ledere og meget mere .
Læs mere HER