Arrangementer

Lederforeningen tilbyder løbende arrangementer, møder og workshops for dig, der er leder i sundhedsvæsenet. På denne side finder du aktuelle kommende arrangementer.

Den samlede liste over aktuelle arrangementer finder du nederst. Samme sted kan du tilmelde dig  de enkelte arrangementer. Læs blandt andet om:

INSPIRATOR 

Flere hundrede ledere fra alle dele af sundhedsvæsenet mødes for at inspireres og dele viden og erfaringer, når Lederforeningen afholder årets INSPIRATOR.
I 2023 var vi flere end 400 deltagere. Og vi er nu i gang med at forberede næste års INSPIRATOR 24.

LEDERtimen

LEDERtimen er et tilbud, hvor vi samler ledere til virtuelle snakke om vores personlige ledelse. LEDERtimen tager næsten altid et særligt emne til debat og erfaringsudveksling, Og ofte også med inspiration udefra. LEDERtimen er gratis, når du er medlem i Lederforeningen.
Læs mere om LEDERtimen HER

NYLEDER

Som leder er dine vilkår meget anderledes end arbejdet som almindelige sygeplejerske. På dette introduktionsmøde  til livet som sygeplejefaglig leder fortæller vi om nogle af de situationer, du kan komme ud for som leder, og hvordan man kan tackle dem. Vi ser også nærmere på dine personlige forhold - muligheden for at påvirke din egen løn, hvordan du skaber netværk med andre sygeplejefaglige ledere og meget mere .
Læs mere HER

AKTUELLE ARRANGEMENTER:

Lederforeningens arrangementer