INSPIRATOR 23

Årets konference indenfor sundhedsområdet. Mød nogle af landets fremmeste ledelseseksperter. Hør om de nye tendenser indenfor ledelse. Sæt dit lederliv i perspektiv. INSPIRATOR 23 foregår tirsdag den 25. april på Nyborg Strand. Vi samler ledende sygeplejersker og ledere fra hele landet og på tværs af sundhedsområdet.

INSPIRATOR 23

Nyborg Strand den 25. april - Årets ledelseskonference indenfor sundhedsområdet - Tilmeld dig her!

Hiv en dag ud af kalenderen og giv dig selv et boost til dit lederliv og din ledelse. Vi sammensætter et program, så du både får ny inspiration, ny viden og også mulighed for nyt syn på dét at være leder indenfor sundhedsområdet.

Sidste år deltog over firehundrede ledere fra alle dele af sundhedsområdet i INSPIRATOR.
Denne gang flytter vi årets lederkonference til nye omgivelser, der giver nye muligheder for spændende indslag - og med mulighed for en pausetur ved vandet.

INSPIRATOR 23 - en hel dag med inspiration og viden

Vi starter fra morgenstunden med hyggelig morgenmad, når du ankommer.
Herefter får du en buket af faglige indspark om ledelse fra eksperter, der hører til blandt de mest efterspurgte og eftertragtede.

Vi vil løbende helt frem til konferencen afsløre navne på de folk, som kommer med viden og inspiration om ledelse.

Et af emner på årets INSPIRATOR sættes til debat af Svend Brinkmann, der er professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Aalborg Universitet.

Nutidens ansatte på arbejdsmarkedet skal være både fleksible, dynamiske og positive… selv i et arbejdsmarked med mangel på personale skal vi være omstillingsparate, engagerede og positive.

Er det overhovedet muligt for mennesker at leve op til det? Ser vi med tidens mange stresstilfælde en indikation på, at vi har nået en grænse for, hvor meget travlhed og omstillingsparathed, mennesker kan kapere? Og hvordan forholder vi os som ledere til disse forhold? 

Svend Brinkmann er uddannet PhD i psykologi og har skrevet og redigeret en lang række bøger og mere end 200 akademiske artikler. Du kender muligvis også Svend Brinkmann fra flere radioprogrammer – heriblandt ”Brinkmanns Briks”.

 

Workshops og ledelsesredskaber

I løbet af dagen bliver der også mulighed for at besøge konferencens markedsplads i "Lederbyen" og besøge forskellige workshops, der sætter aktuelle emner til fælles drøftelse.

Deltagerne skal også vælge mellem oplæg, der  tilbyder ledelsesredskaber. Ét af dem handler om at skabe en hverdag med fokus på innovation.

Vi taler ofte om, at vi gerne vil have mere innovation. Det kan føre til en bedre anvendelse af ressourcer, nye processer, arbejdsgange og fx behandling. Men hvordan skaber vi så grundlaget for en innovativ kultur?

I dette oplæg vil Lene Tanggaard give et bud på, hvorfor opfindsomhed og kreativitet er nødvendige forudsætninger for den eftertragtelsesværdige innovation.

Lene Tanggaard er professor i pædagogisk psykologi ved Aalborg Universitet. Lene Tanggaard har blandt andet udgivet bestselleren ”I bad med Picasso – sådan bliver du mere kreativ”.

Vi skal se nærmere på, hvordan vi kan øge chancerne for innovation ved at skabe en hverdag med gode betingelser for opfindsomhed og kreativitet, og hvordan det kan øge de ansattes lyst til innovation.

Du får tips og tricks til at sætte de forskellige virkemidler i værk, men også indsigt fra forskningen på området.

Blandt de konkrete redskaber til dit ledelsesarbejde vil ledelsesrådgiver Lise Terp tage deltagerne med i maskinrummet for, hvordan vi som ledere kan tackle konflikter på arbejdspladsen - og på en måde, så konflikter endda kan blive et element til fremdrift og innovation.

Pernille Slot hører til blandt Danmarks førende eksperter i vores kropssprog, og hvordan ansigtet og kroppen giver masser af ”usynlige” signaler. Det er signaler som vi kan bruge som ledere og i vores ledelse. Få et spændende indblik i de syv grundfølelser og hvordan de viser sig – og hvordan vi kan bruge denne viden som ledere.
Pernille Slot har undervist og holdt foredrag for bl.a. ledere, sælgere, HR, omsorgssektoren, politiet og PET både i Danmark og hele Nordeuropa. 

Der bliver også plads til at kigge mere konkret ind i sundhedsvæsenets situation og ledelse - for eksempel når HR-direktør fra Region Hovedstaden, Kirstine Vestergård Nielsen lægger op til spændende debat.

Rikke Østergaard er erhvervssociolog, rådgiver og forfatter til den populære bestseller om Preben. Og nu har du mulighed for at opleve Rikke Østergaard på INSPIRATOR.
Ledelsesrådgiver Mikkel Severin rådgiver topledere og virksomheder om afkodning af folk og emotionel intelligens indenfor ledelse og forhandling - baseret på sine Mind Control teknikker. I sine programmer hjælper han sine klienter med at skabe massive, hurtige og vedvarende resultater. Mikkel Severin kommer og udfordrer deltagerne på INSPIRATOR.

Undervejs giver vi dig også mulighed for at deltage i spændende mini-workshops. Hvordan kan vi for eksempel bruge "utilsigtede hændelser" konstruktivt til at styrke vores organisation? Og kan vi tænke anderledes for at skabe bedre muligheder for at rekruttere kvalificerede medarbejdere?

Vi slutter dagen med at invitere til hyggelig middag, hvor vi sammen fordøjer de mange indtryk.

Køb din billet til INSPIRATOR 23 - HER!
Og sæt så et velfortjent kryds i kalenderen for årets lederboost! 

NB. Mange vælger at kombinere INSPIRATOR med et privat ledergruppe-konferencemøde før eller efter selve konferencen.
Hør Nyborg Strand om muligheder HER!

 

Se hele programmet her

 

Vi glæder os til at se dig og dine lederkolleger til årets lederboost 2023!