Netværk - vejen til bedre ledelse

Invitation: God ledelse handler også om at tale med andre ledere om de gode og de svære situationer ...og lade dig inspirere. Nu inviterer Lederforeningen til årets Leder-netværksdag 2019. Dagen er for dig eller jer, som gerne vil opstarte et netværk, eller skabe nyt liv i det nuværende netværk på arbejdspladsen.

Lederforeningen inviterer dig hermed til Leder-netværksdag 2019, mandag den 2. september på Severin Kursuscenter i Middelfart.

Få opskriften til, hvordan du udnytter netværket med andre ledere til at styrke din egen ledelse. I løbet af dagen vil vi se nærmere på, hvordan du kan blive mere opmærksom omkring din egen ledelsesidentitet; hvordan du kan hente inspiration fra lederkolleger til din egen funktion som leder; og hvordan I også i praksis kan støtte hinanden som ledere via et formaliseret netværk.

Som medlem i Lederforeningen deltager du gratis!

Alle oplæg og materialer i forbindelse med Leder-netværksdagen 2019 er gratis.
Undervejs byder vi på frokost - og vi tilbyder at betale din udgift til transport i forbindelse med arrangementet.
Er I flere ledere, anbefaler vi varmt, at I deltager sammen, og på den måde måske tager første skridt til at skabe jeres eget ledernetværk.

Program

Kl. 09.00 – 10.00                 Ankomst og hyggeligt morgenbord med udsigt til Lillebælt

Kl. 10.00 – 13.00                 Mini-masterclass: Dit personlige ledelsesgrundlag
Sådan skaber du dit eget ledelsesgrundlag og gør det tydeligt for dine medarbejdere.
Vi kickstarter snakken om ledelse og dit eget personlige grundlag som leder.
Mini-masterclassen er udvikling til dit personlige lederskab, men det er også et koncept, du kan bruge i dit netværk.

Kl. 13.00 – 13.45                 Hyggelig frokost

Kl. 13.45 – 15.00                 Netværk - vejen til bedre ledelse

Som afslutning på netværksdagen får du en netværkskuffert med dig hjem. I kufferten har vi samlet både inspiration til jeres kommende møder i netværket; hvordan I kan gøre jeres netværksmøder på arbejdspladsen endnu mere inspirerende med oplægsholdere udefra mm.
Kufferten kan således blive en god start på et nyt netværk … eller give ny energi, hvis du allerede har et netværk på arbejdspladsen.

Måske har dagen inspireret dig og andre til at ville indgå i et netværk med de andre deltagere.  Når vi er færdige med selve programmet - fra kl. 15.00 - 16.00  - vil vi derfor fra Lederforeningens side tilbyde at hjælpe med at danne netværk blandt de deltager, som kunne have lyst hertil.

Praktisk

Titel:
Lederforeningens Leder-netværksdag 2019

Dato:
Mandag den 2. september

Sted:
Severin Kursuscenter, Middelfart

Program:
Kl. 10.00 – 15.00 (Ankomst og morgenmad fra kl. 9.00)

Pris:
Gratis + dækning af transportudgifter.
(NB. Er du tilmeldt - uden at dukke op til netværksdagen, opkræver vi dog et "no-show-fee" på 300 kr. Du betaler naturligvis ikke "no-show-fee", hvis du har  afmeldt din deltagelse. Du kan afmelde indtil  fredag den 30. august).

Deltagere
Ledende sygeplejersker som er medlem af Lederforeningen i DSR (Det er du automatisk, hvis du er leder og medlem af DSR).

Tilmelding
Begrænset antal pladser. Først-til-mølle!
Tilmeldingsfrist: 20.august!

Tilmeld dig HER!