Sundhed i Verdensklasse! Invitation til Fagkongres 2019

Vi sætter fokus på lederen og ledelse i sundhedsvæsenet. En dag fyldt med inspiration, netværk, ny viden og spændende debatter. Sundhed i Verdensklasse Fagkongres 2019 afholdes d. 8. maj 2019 på ODEON i Odense.

Glæd dig til et program med debatter, ny spændende viden og som samtidig giver dig personlig inspiration til arbejdet som leder i sundhedsvæsenet.

Der er lagt op til en række nye aktiviteter og tilbud, når Lederforeningen den 8 maj igen inviterer ledere fra hele sundhedsområdet til en dag med fokus på ledelse.

Vi tilbyder et helt nyt koncept, hvor alle deltagerne kan vælge mellem en række arrangementer i løbet af dagen.
Vi inddeler emnerne i spor. Er du særlig interesseret i ét af emnerne, kan du vælge alle arrangementerne i samme spor. Men du kan også skifte mellem de forskellige spor, og på den måde komme hjem med inspiration fra flere ting.

Fagkongres 2019 har fået overskriften SUNDHED I VERDENSKLASSE og afholdes centralt i Odense i det nye kultur- og mødecenter ODEON, der ligger som nabo til H. C. Andersens hus.


Deltagelse med rabat

Du kan deltage til rabatpris, hvis du er medlem i Lederforeningen.

Deltage både som medlem og ikke-medlem*  

Medlemspris, 2500 kr.
Gæstepris, 4750 kr.

(* hvis du er leder inden for sundhedsområdet men ikke medlem i Lederforeningen)

Tilmelding


Udvid oplevelsen

Vi tilbyder mulighed for overnatning til særpris, hvis du vælger at forlænge dit ophold.

Mange bruger også muligheden til at lave en fællestur, hvor I er flere, der følges - og udvider jeres oplevelse med for eksempel et eget inspirationsmøde dagen efter. Vi tilbyder overnatning og mødefaciliteter til særpris.

Programmet for dagen offentliggøres løbende. I god tid inden selve dagen vil du modtage besked om, at du kan downloade programmet i en særlig app.

Vi glæder os til at se dig! 

Praktisk